5-0 over EKJ Polyt.

Startopstilling: Ken, Arved, Martin, Louis, Fox, Laurits, Tue, Jesper, Asmus, Rullen og Thomas.
Bænk: Teis, Jens og Morten.

1-0       10 min.    Rasmus Sommer
2-0       32 min.    Thomas Weihrauch
3-0       56 min.    Jesper  Agerskov
4-0       81 min.    Teis Florang
5-0       87 min.    Jens Willum

Endnu er stærk og solid indsats fra de selvtillidsfulde Hajdukere betød, at EKJ Polyt måtte rejse fra Fortet med en afklapsning på 5-0. Det skal til deres forsvar siges, at de var presset af afbud fra centrale spillere, men det skal ikke fjerne fokus fra os som leverede varen. Fem gode mål fra fem forskellige Hajdukere, bl.a. et klassemål fra Teis og karrierens første i SPuL trøjen fra den jyske goalgetter Jens. Og så en bund solid defensiv indsats – illustreret ved at Martin, Arved og Ken var stemmeslugerne efter kampen. Det er lækkert at være involveret i Hajduk for tiden!

Det er mig en fryd, hvordan vores angrebsspil fungerer for tiden. Vi har masser af ideer, og det virker på som om vi får kombineret vores tanker med udførsel på den rigtige måde. Særligt synes jeg bevægeligheden blandt vores forreste, specielt i 1. halvleg, med Asmus, Rullen og Thomas fungerer rigtig godt. Det skal vi kunne fordele ud på flere i næste sæson, hvor Thomas er væk.

Heldigvis viste vores angrebseksperimenter i 2. halvleg at vi har alternativer. Det var spændende at se Louis på spidsen, og samtidig leverede Morten en lovende debut. En helt ny angrebstype der sender tanker tilbage til Hajdukikonet Jallow. Der er lang vej til det Jallowniveau, men kan vi få mere kamptræning og form i Morten, så er jeg sikker på at han kan vise sit værd i fremtiden. Og så Teis for helvede!!! Årets mål? Det har været en vanskelig sæson for dit vedkommende, men jeg håber vi kan holde fast i dig – få dig tilbage i form – og forny din spilleglæde til næste sæson. Du kan lære meget, men har også ved flere lejligheder vist at du kan det uventede og skæve. Det pryder, og jeg så meget gerne at det forblev i SPuL…

Trods den positive tendens er der naturligvis plads til forbedringer. Vi bør stadig være i stand til at sætte tempoet op i vores omgang med bolden og vi skal stadig blive bedre til at vende spillet. Derudover skal vi fortsat arbejde med positioneringer og kommunikation, så vi hele tiden har styr på, hvem der tilbyder sig hvor, og at vi ikke tager hinandens rum. Forhåbentlig kan vi styrke det og jeg synes, at det er en spændende udvikling vi har igang.

Noget vi i trænerteamet har snakket om, og som vi glemte at nævne i fredags, er vores intention om i næste sæson at evaluere noget mere end vi gør. Arrangementet i fredags var hyggeligt og flere af dem bør jo ikke være vanskelige at foretage. Vi forestiller os derfor, at der i løbet af efteråret vil være flere kampe, hvor vi efterfølgende diskuterer et par udvalgte episoder fra kampen – og gerne kombineret med mad og kølige drikke. Det håber vi kan styrke vores forståelse, og samtidig inddrage jer kloge fodboldhoveder noget mere.

Nu mangler vi blot en enkelt kamp, og vi kan med en sejr slutte Olympic Amagers sidste håb om oprykning, og samtidig blive fri for 1way FF næste år. Derudover har B1950 vist stor styrke på det seneste, og vinder de deres sidste to mens vi taber på fredag, så mister vi vores 6. plads. Så der er nok at kæmpe om i sæsonens sidste opgør på fredag. Jeg glæder mig!

SPuL for evigt!

Coach.

Posted in Kampreferat 13/14. Bookmark the permalink. RSS feed for this post. Leave a trackback.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 • Kommende begivenheder

  Der er ingen kommende begivenheder.

 • Erik Gamdrup Jensen

  Et maleri
 • Dansk Profil Dress

  Logo fra Dansk Profil Dress

  Dansk Profil Dress

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark.