De blåstribede fra AIK løb med sejren.

Hajduk SPuL-AIK Fr., 1-3

Startopstilling: Mark, Louis, Prip, Knub, Arved, Jannik, Uglen, Henrik, Asmus, Anders og Lasse.
Bænk: Winding, Jesper og Laurits.

14 min.   0-0.   Rødt kort – Nikolaj Knub.
23 min.   0-1.   AIK Frederiksholm.
37 min.   0-2.   AIK Frederiksholm.
67 min.   0-3.   AIK Frederiksholm.
81 min.   1-3.   Jesper Agersskov.

Jamen så kom vi da en smule ned på jorden efter de flotte sejre over Dynamo og Wadani. Et nederlag, ingen point, men så sandelig et andet nederlag end sidst vi måtte forlade banen som tabere. Jeg synes, at vi leverede en godkendt indsats, kæmpede det bedste vi har lært, men desværre også – igen – lavede personlige fejl som i sidste ende kostede os kampen. Det er sket lidt for mange gange dette forår, men jeg kan ikke sætte en finger på den samlede indsats og energien bag.

Vi leverede en meget opløftende start, hvor Lasse og Anders begge havde gode chancer inden for de første 5 min. Med lidt held og skarphed havde det givet os en føring, men tingene ville ikke gå den vej fredag, og efter Knubs udvisning ændrede kampen sig. Vi var ikke hurtige nok til at omstille os, og AIK fik fuldstændig overtaget de næste 20 min. tid, hvor det også lykkes dem at score to mål. Ærgerligt da vi med lidt mere koldblodighed godt kunne have organiseret os ud af deres pres, da det stort set kun var de lange bolde der gjorde dem farlige. Vi viste det i 2. halvleg, hvor jeg mener, at vi var klart det bedste hold, men hvor vi manglede den ekstra mand til at levere et dybt pres der kunne gøre livet lidt sværre for de rutinerede herre i AIKs bageste kæder.

Set i bakspejlet kunne jeg måske godt have prøvet noget lidt anderledes offensivt i løbet af 2. halvleg. En ekstra mand fremme kunne måske have skabt mere ravage – eller en mere offensiv midtbane end mig selv – men jeg var samtidig under kampen godt tilfreds med, hvordan vi spillede. Winding kom ind og gjorde en verden til forskel på kanten, hvor Jannik og ham fik sat flere gode angreb i gang. Vi kom til flere afslutninger omkring boksen, og der blev arbejdet stenhårdt på midten – både offensivt og defensivt. Det var på den baggrund jeg følte, at vi gjorde nok og med lidt held var kampen også gået hen blevet mere spændende end den blev. Winding skal have stor ros for sin indsats, og der kan jeg så overveje om det var den rigtige beslutning at lade ham starte ude – det tror jeg faktisk…

Men som sagt synes jeg, at det overordnet var en god fodboldkamp, og at den trods nederlaget også var sjov at spille. Dejligt var det at humøret forblev højt, folk hjalp hinanden videre og gav støtte, og det er mig en meget stor fornøjelse. Fodboldmæssigt har vi meget vi endnu kan forbedre, men hvis jeg her midt i sæsonen skal komme med en lille status, så har det foreløbig været opløftende. Vi har haft vores svipsere, og skal vi en dag virkelig sætte os på denne række, så skal de elimineres. Men vores spil er blevet højnet noget så gevaldigt siden efteråret. Vi hænger bedre sammen som hold, har flere aftaler på plads og vi ved, hvad der er vores mission. Vi har i modsætning til foråret haft bolden meget mere, og vi er efterhånden ved at have opbygget et rigtig solidt fundament. Også taget i betragtning at vi har manglet en del folk som i efteråret var vigtige, og på den baggrund ser jeg positivt på vores udvikling.

Nu har vi 5 kampe tilbage og har foreløbig samlet 10 point dette forår. I efteråret blev det til samlet 17 point, og det må nu være vores målsætning at samle mindst 3 mere her i foråret. Det kræver 3 sejre og en uafgjort i de sidste 5 kampe, hvilket jeg bestemt, mener vi bør kunne fuldføre. Vi kan også få mere, men det vil kræve at vi udelukker vores udfald, og lad det så hermed være en udfordring. Lad os fortsætte den gode udvikling vi er i, det kan nederlaget i fredags ikke tage fra os, og lad os nyde den sidste halvdel af sæsonen. Det er fedt at være jeres træner!

Coach.

Posted in kampreferat 11/12 and tagged . Bookmark the permalink. RSS feed for this post. Leave a trackback.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 • Kommende begivenheder

  Der er ingen kommende begivenheder.

 • Erik Gamdrup Jensen

  Et maleri
 • Dansk Profil Dress

  Logo fra Dansk Profil Dress

  Dansk Profil Dress

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark.