Truppen er udtaget til på lørdag.

På lørdag går turen endnu engang til Valby, men hvor det sidst var mod drengene fra Wadani, så er det på lørdag mod de herre fra Nanoq. Aldrig er det til at vide med dette mandskab, og er de gæve grøndlændere klar til kamp, så kan det blive en aldeles lang lørdag i Valby. Vi har nu ligget kampstille i 14 dage, og det er vigtigt at vi hurtigt er tilbage, hvor vi slap. Det bliver svært, men jeg forventer det er 14 friske og meget ihærdige SPuL spillere der møder op i Valby.

Som det fremgår på hjemmesiden, så er de sidste detaljer nu på plads i forbindelse med købet af Martin, Alexander og Teis. De glider alle ind i truppen til deres første officielle debut. Derudover er der et særdeles interessant comeback til vores bådbygger i det norske – Ken – som er vendt tilbage til landet for nogle måneder. Det bliver ganske enkelt fortræffeligt at se ham mellem stolperne igen. Men til truppen.

Ken
Jesper
Rullen
Laurits
Asmus
Thomsen
Arved
Jannik
Martin
Antoine
Alexander
Teis
Lasse
– og Knub.

Dermed altså 14 mand, hvilket jo er lang tid siden sidst. Både Prip og Mikkel Tue havde sågar meldt sig klar, men deres manglende træning koster her en plads i truppen. Skader er vi stadig ramt en del af. Ribbenstrioen er stadig ikke helt i topform, mens Uglen nu har fået en nerve i klemme i ballen.

Hvad angår mig selv så er jeg ude med en ganske stor ankel ovenpå Janniks horror tackling i sidste sek. af mandagens træning. Det er mig stadig en gåde at jeg end ikke fik frispark! Min kæreste analyserede sig den efterfølgende dag hurtigt frem til, at jeg end ikke var i stand til at gå med barnevognen, og sagde derfor promte. “Men man får vel en ret stor bøde, hvis man skader træneren?” Det havde faktisk ikke strejfet mine tanker før det, men det er naturligvis noget jeg vil tage op med bødemanden!

Nuvel – jeg er utroligt ked af ikke at skulle spille, men glæder mig alligevel rigtig meget til kampen lørdag. Det er endnu en vigtig en af slagsen, og jeg vil have endnu en flot Hajduk SPuL indsats.

Der er mødetid kl. 14.00 i Valby – og denne gang er det ved indgangen ud til vejen, altså tættest på stationen og hallen, og ikke som sidst nede bagved under tribunen.

Så vidt jeg husker var det Arved som blev kampens spiller sidst, og han medbringer naturligvis øl!

Altid Hajduk.

Coach.

Posted in 12/13 and tagged . Bookmark the permalink. RSS feed for this post. Leave a trackback.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 • Kommende begivenheder

  Der er ingen kommende begivenheder.

 • Erik Gamdrup Jensen

  Et maleri
 • Dansk Profil Dress

  Logo fra Dansk Profil Dress

  Dansk Profil Dress

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark.