HAJDUK OMSLUTTEDE NFC – OG SUGEDE ENDNU EN SEJR I HUS

NFC-Hajduk SPuL, 1-2

1-0            54  min.             NFC.
1-1            69  min              Florian Thams
1-2            81  min              Jonas Lunen.

Det var vel cirka midt i 1. halvleg, mens solen begyndte at bage ned over den ellers regntunge bane 25 i Valbyparken, at Jacobi på oral facon introducerede et nyt begreb for Hajduk-truppen. Ordene der dunkede taktfast udover den gamle losseplads var en omskrivning af det klassiske serie 4-udtryk ‘æd jer selv’, nu med ordene ‘sug jer selv’. Hajduk adlød ordren og spillede sig med en hårdt tilkæmpet sejr alene på toppen af tabellen.

Det var en veloplagt og fortsat ubesejret cheftræner, der trods et par fordrukne øjne og et pludseligt afbud fra forsvardirigent Louis, svingede taktstokken i omklædningsrummet inden kampen. Scoutingrapporterne var tydelige og særligt NFC’s dødbolde var frygtede, så der blev nedlagt forbud mod at begå frispark på egen banehalvdel.

Vi stillede op i cheftrænerens nye favoritformation, 4-5-1, i folkemunde kendt som ‘det biodynamiske juletræ’ – tykt på midten og tyndt i toppen. Lunen på spidsen, Jacobineren og Gamdrup på kanterne og et maskinrum proppet med fysiske pragteksemplarer: Tue Deep (to feel), Kab Andersen og Das Mensch – Florian. I forsvaret havde Laurits erstattet Louis, men var derudover klassisk og solidt: Kina, Dissing og Jannik Stam. Arved Arvedsen vogtede buret.

Det var en første halvleg uden de store chancer, hvor de få der reelt var, tilfaldt Hajduk. Maskinrummet pumpede afsted, forsvaret stod skarpt, Jacobineren sugede løs og Lunen jagtede på toppen. Anden halvleg startede med 10 minutters Hajduk-overtal og et hav af chancer, mens en halvskadet El Suave nok engang fyldte dunke. Men så skete det, der ikke måtte ske. Vi begik frispark én meter inde på vores egen banehalvdel, NFC slog den i feltet på ægte Viggo Jensen-facon, Arved kom en anelse på mellemhånd, og NFC headede den i kassen. Bagud 1-0 – en drømmesituation.

Hajduk pressede på og tilkæmpede sig et hjørne, som en lettere tømmermændsramt men ellers veltrænet præstesøn og manager for The Mothercycle, Joakim Sejergaard, tog sig af. Et perfekt slået indlæg til Das Mench, der med en hangtime på 3 sekunder steg uimodståeligt til vejrs, omsluttede bolden med hovedet og dirigerede den i netmaskerne. Klassemål og jublen brød løs. 1-1.

Med 25 minutter igen blev Jacobineren præsenteret for det gule kort, men vi klarede os igennem de ti minutter, og lagde til sidst pres på igen. Med 10 minutter tilbage kom forløsningen. Tue Deep arbejdede dybt i banen og lagde den på tværs til en meget velplaceret Lunen, der nok engang tog matchvindertitlen med hjem med en kølig inderside.

Den chance der altid kommer til sidst, kom også denne gang til sidst, i 4. tillægsminut, men Hajduk sugede de sidste kræfter ud af hinanden og red stormen af. Das übermench høstede et hav af stemmer og blev fortjent kampens spiller.

Kan vi vinde en tidlig søndagskamp på græs i Valby, kan vi vinde meget. Vi er nu over halvvejs i efterårssæsonen og har endnu ikke tabt. Jeg er altid meget glad for at være en del af den her fodboldklub, men lige nu er det sgu da lige en smule sjovere.

/Formanden

Posted in Kampreferat. Bookmark the permalink. RSS feed for this post. Leave a trackback.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 • Kommende begivenheder

  Der er ingen kommende begivenheder.

 • Erik Gamdrup Jensen

  Et maleri
 • Dansk Profil Dress

  Logo fra Dansk Profil Dress

  Dansk Profil Dress

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark.