Hajduk sejrede med 5 mål.

Startopstilling: Arved, Jannik, Asmus, Jørgensen, Fox, Laurits, Tue, Jesper, Winding, Thomas og Rullen.
Bænk: Løppenthin, Antoine og Teis.

1-0      4   min.    Jonas Winding
2-0     13  min.    Thomas Weihrauch
2-0     27  min.    Tue Helms Andersen – brændt straffe.
2-1     32  min.    Olympia ÅK
2-2     44  min.    Olympia ÅK
3-2     56  min.    Thomas Weihrauch
4-2     64  min.    Jesper Agerskov
5-2     71  min.    Mark Jørgensen
5-3     83  min.    Olympia ÅK.

Underholdningsværdien er stærkt stigende når Hajduk indtager banen. Denne gang bød de 90 min. bold på 8 mål, og med 5 stykker i den rigtige ende kunne Hajduk fejre back to back for første gang i 2014. Alle ved hvor meget back to back betyder for presset på træneren, humøret, selvtilliden og afstand til bunden, så det er en vellykket Hajdukuge som er ved at gå på hæld.

Opgøret mod Olympia havde visse lighedspunkter med tirsdagen opgør mod B1950. Vi spillede i rød og de spilede i hvid! Vi var igen det bedste fodboldhold, og vi viste os igen fra vores sympatiske side, da vi valgte at invitere et ellers slået fodboldhold tilbage ind i vores fodboldkamp. Vi var stærke fra kampens start og tog os så ellers en gevaldig blunder i sidste halvdel af halvlegen. Men så stopper sammenligningen også – for i modsætning til i tirsdags, så rejste vi os i pausen og spillede en rigtig god 2. halvleg.

Derfor var sejren også fuld fortjent. Vi skabte chancer i det meste af kampen, og Olympia var klart mest truende når det kom til dødbolde. Men det er altså rart, at vi skaber så meget som vi gjorde og ikke mindst scorer 5 mål. At fire af vores mål kommer fra vores angribere gør mig endnu mere tilfreds, og det er på tide, at der uddeles noget ros til vores offensive spillere. Thomas er skarp og scorer ligeså mange mål som da han forlod os, og uden at han nu skal tro at han er bedre end Balotelli, så har vi manglet en mand med mange mål! Rullen virker skarpere end længe set i tæmninger og boldbehandling (og han skyder straffe næste gang!), mens Winding igen giver os et praj om, hvad den mand dog kunne opnå, hvis han blot var lidt mere stabil. Fra bænken kom Antoine og formåede med nød og næppe at holde sig fra det gule kort, mens Teis skal have ros for dels at træde til med kort varsel, spille en god og energisk halv time med og ikke mindst rulle et lyn der for alvor fik indviet trænerens weekend. Jo – jeg er pt. meget tilfreds med mine angribere!

På grund af diverse afbud var vi noget ramte i den defensive kæde. Det betød justeringer flere steder og bl.a. flyttede vi Asmus fra den vante midtbaneplads ned på backen, mens Jesper varetog midtbaneopgaven med Tue og Laurtis i 1. halvleg. Der er ingen tvivl om, at Asmus med sin indsats på backpositionen for alvor ligger pres på Martin og Keevin, men det er nu alligevel Jesper som tager overskrifterne med en særdeles stærk indsats ved siden af og i samarbejde med Tue. Det er rart, og på tide, at Jesper synes at have fundet formen, og kampen viste os, at vi har mange gode løsningsmodeller i pressede mandskabssituationer. Ved pausen byttede vi således også Laurits og Jørgensen, så Laurits røg i midterforsvaret og Jørgensen på den defensive midt. Det gav os en vigtig styrke i hovedspillet, og da vores ærede anfører ikke havde sit livs kamp med bolden for hans fødder, gav Jørgensen os et anderledes drive i de sidste 45 min. Men altså igen et eksempel på positionsbredde – og det er vigtigt!

Nu har vi to gange træning i denne uge, og jeg forventer at se en langt bedre træningsindsats end i ugen op til påskeferien. Vi går ind i et tæt fodboldperiode, tæt men også særdeles spændende, og vi har virkelig brug for at alle prioriterer og bruger fodboldlysten positivt. Næste kamp er på lørdag mod DASAC, og i ugen efter venter der pokalkamp tirsdag d. 6 mod HB, og allerede fredag d. 9 får vi besøg af topholdet Sjoller i Ryparken. Med andre ord et massivt og springfarligt program, hvor vi får brug for alle mand. Sæsonen spidser for alvor til, inden længe er den omme, så lad os nyde den mens vi har den.

Jeg glæder mig til den kommende tid, hvor vi får set noget til bolden og hinanden. Vi ses i morgen…

Coach.

Posted in Kampreferat 13/14. Bookmark the permalink. RSS feed for this post. Leave a trackback.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 • Kommende begivenheder

  Der er ingen kommende begivenheder.

 • Erik Gamdrup Jensen

  Et maleri
 • Dansk Profil Dress

  Logo fra Dansk Profil Dress

  Dansk Profil Dress

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark.