Truppen til Hajduk SPuL-B. 1950

I morgen aften står den på lokalopgør i Ryparken, når vi skal dyste mod B. 1950. B. 1950 kæmper en sej kamp for overlevelse i rækken, og fik tirsdag aften omsider brudt deres stime af nederlag med et flot 3-3 resultat mod Nanoq. Vi tabte til dem i efteråret og senest i Hajduk cuppen, hvor de scorede tre mål imod os på dødbolde.

Vi skal med andre ord levere i morgen! Vi skal ligesom i lørdags vise vilje og fight, og bruge det positivt til at finde vores gode fodboldspil frem. B.1950 vil løbe og kæmpe det bedste de har lært, og er vi ikke fuldt koncentreret i de 90 min., så kan vi meget nemt igen stå tilbage som tabere.

Efter at folket havde en god træning i det våde vejr i går, har jeg haft hele 17 Hajdukkere at vælge imellem til morgensdagens opgør. Det betyder, at tre sidder over, og det er Arved, Prip og mig selv. Truppen ser ud som følgende:

Mark
Fox
Jens
Jannik
Knub
Martin
Laurits
Jesper
Asmus
Alexander
Tue
Teis
Antoine
– og Winding.

Som I kan se en trup som er stort set identisk med den fra Søde Stjerne kampen, hvilket jeg er meget tilfreds med. Eneste ændringer er, at Rullen og Thomsen er røget ud, og Knub og Winding er trådt til. Ikke mindst herligt at have vores Winding tilbage – han står til at få sine første min. i kamp i 2013, og forhåbentlig følger mere af det med tiden. Stærkt!

Kampen starter kl 18.15 og der er mødetid kl. 17.15. Kom til tiden, så vi er i god tid og roligt kan gøre os klar til kamp. Antoine tog titlen som kampens spiller mod Søde Stjerne og han medbringer pilsner.

Bered jer på kamp!!! Det bliver en heftig en af slagsen.

Glæder mig til at se jer!

Coach.

Posted in 12/13 and tagged . Bookmark the permalink. RSS feed for this post. Leave a trackback.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 • Kommende begivenheder

  Der er ingen kommende begivenheder.

 • Erik Gamdrup Jensen

  Et maleri
 • Dansk Profil Dress

  Logo fra Dansk Profil Dress

  Dansk Profil Dress

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark.