Hajduk vinder pokalen næste år…

Startopstilling: Mark, Martin, Arved, Jannik, Fox, Laurits, Tue, Asmus, Mads, Rullen og Thomas.
Bænk: Antoine, Suave og Keevin.

1-0          1   min.  HB
2-0        45  min.   HB
3-0        59  min.   HB
4-0        64  min.   HB
5-0        69  min.   HB
6-0        72  min.   HB
7-0        89  min.   HB

Det bliver en af de lidt kortere klummer denne gang, da jeg mener vi hurtigt og trods 7-0 kan rejse afsted med hovedet højt hævet. Væk fra Fælledhuset, som da var flot, men hvor jeg efter at have mødt nogle lige lovligt regelrette spillere fra Østerbro IF sammen med Suave og Keevin, er glad for at vi ikke holder til.

Men til kampen. For jeg vil gerne rose jer for vores første time, hvor vi med vores gameplan holder os inde i kampen. Vi fik den værst tænkelige start med deres føringsmål efter 1 min., men herefter viser vi stor styrke, koncentration og disciplin til at arbejde os med i opgøret. Jovist – de havde bolden meget, men det vidste vi, og vi gjorde en rigtig flot indsats med det vi havde at spille med. Vi vidste også godt, at alle de små marginaler skulle være på vores side en dag som i går, og med et mål i det 1 min. og et i det aller sidste sek. af 1. halvleg taler det jo sit tydelige sprog – marginalerne var ikke med os!

Med chance for at nogle vil klandre mig for at have røde Hajdukbriller på, så mener jeg faktisk, at vi fortjente at være kommet til pausen med kun 1-0 nede. Vi brugte bolden godt i perioder og vi sad energisk og tæt i flere tilfælde i de første 45 min. Omstillingsmæssigt havde vi faktisk et par muligheder der kunne være blevet til mere, men her manglede vi desværre lige den afgørende koldblodighed.

Med 2-0 nede efter de første 45 min. fik vi en gylden mulighed for at reducere i starten af 2. halvleg. HB keeper blev presset til at samle en tilbagelægning op, og vi fik et indirekte frispark omkring straffepletten. Mads og Thomas fik snakket sig frem til en løsning, men desværre blev Thomas skud stoppet af det nederste af en HB fod og røg derfor ikke i kassen. Ærgerligt vi ikke fik den oplevelse med – en reducering til 2-1 med 40 min. igen, men som sagt manglede vi de meget nødvendigt marginaler.

10 min. senere lå bolden i vores eget net, stillingen var dermed 3-0, og de næste 20 min. var hårde at komme igennem. Et mindre mentalt kollaps, og de scorede 3 hurtige mål inden de sluttede af med det sidste kort før tid.

Ikke desto mindre så mener jeg, at vi fik vist os godt frem. Vi udførte en opgave som længe så ud til at lykkes, og det skabte en både levende og lærende oplevelse. Vi viste styrke og storhed med overrækkelsen af vores vimpel, og vi hører så meget med i et selvskab af store kampe!

Nu kan vi atter rette blikket med turneringen, hvor der venter os en særdeles vanskelig opgave på fredag. Topholdet Sjoller kommer på besøg, og de har også et pokalnederlag med i bagagen, da de noget overraskende tabte med hele 3-0 hjemme til Olympiakos fra vores egen række. Vi skal spille med samme koncentration og sætte samme ramme for den kamp! Vi byder atter til fredagskamp på Fortet…

Altid Hajduk…

Coach.

Posted in Kampreferat 13/14. Bookmark the permalink. RSS feed for this post. Leave a trackback.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 • Kommende begivenheder

  Der er ingen kommende begivenheder.

 • Erik Gamdrup Jensen

  Et maleri
 • Dansk Profil Dress

  Logo fra Dansk Profil Dress

  Dansk Profil Dress

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark.