Herlig fodboldkamp sluttede 3-3.

Startopstilling: Arved – Cap., Jens, Martin, Knub – Fox, Laurits, Tue – Alexander, Jesper og Jannik.
Bænk: Teis, Asmus og Rullen.

1-0.       19 min.    Tue Andersen – straffe.
1-1.       27 min.    Hellerup.
1-2.       34 min.    Hellerup.
1-3.       41 min.    Hellerup.
2-3.       72 min.    Alexander Rode.
3-3.       86 min.    Jesper Agerskov.

Sikke en hjemmebaneafslutning på sæsonen 2012/2013. En rigtig god fodboldkamp, hvor begge hold ville spille fodbold og ville frem på banen, endte med et 3-3 resultat. Begge hold kunne have scoret flere mål, og det uafgjorte resultat synes at være en retfærdig deling.

Vi var pga. starttidspunket og den live tv dækning rykket til skovbane 3 nede ved omklædningsrummende. Jeg kan godt lide at spille nede i den hule, selvom banen ikke har samme standard, men det gav mig en god fornemmelse inden kampen. Den gode fornemmelse blev dog hurtigt afløst af skepsis og en anelse bekymring, da vi kom skidt fra land. Hellerup S.V. spillede hurtigt, var gode på bolden og fik sat et langt bedre pres på vores bagkæde, end vi fik sat på deres. Vi stod dog stand de første 10-15 min., og begyndte så at spille god og fremadrettet fodbold.

Den centrale midtbane med Fox, Tue og Laurits i 1. halvleg skal have stor ros for deres offensive indsats. Der var bestemt skønhedsfejl, men vi fik i langt højere grad end mod CBS etableret noget spil på midten. Vi fik vendt spillet, og særligt Knub blev flere gange sat i galop på højrekanten. Defensivt havde vi dog problemer, hvilket resulterede i at Tue´s straffesparkscoring til 1-0 blev vendt til en Hellerupføring på 3-1 før halvlegen var slut. Ikke helt fortjent i mine øjne, men de straffede vores defensive forvirring.

Et problem var at vores midtbane kom til at ligge for dybt. Hellerup spillede kun med en enkelt central angriber, men da de var gode til at rykke deres kanter centralt endte det ofte med at Fox lå med deres angriber. Det var ikke meningen, og skulle i højere grad være løst af det centrale forsvar med Cap. og Jens, mens vores backs defensivt skulle være rettet en smule mere centralt. Derudover gav det forvirring at vores forsvarskæde og midtbanekæde lå så tæt sammen. Det blev så kompakt, at ingen havde helt styr på deres pligter. Derfor lykkes det ved to af målene en offensiv midtbanespiller fra Hellerup at løbe i dybden, uden at hverken forsvar eller midtbane valgte at følge med. Det så meget nemt ud udefra.

Vi fik heldigvis justeret det ind til 2. halvleg, og de havde ikke mange muligheder de sidste 45 min. Det havde vi til gengæld, og jeg synes at alle viste en fremragende moral – ikke mindst ovenpå tre nederlag på stribe – og det var en fortjent udligning Jesper bankede ind 5 min. før tid. Vi havde igen mange gennemspillede angreb, men manglende skarphed foran målet, så igen ud til at koste os point.

Det ændrede sig dog med 20 min. igen, hvor en meget stærkt spillende Alexander atter kom på banen efter et lille hvil. Et flot angreb endte hos Teis på venstrekanten, som med en skarp aflevering slog den tilbage i feltet. Her stod Rode, som fint lagde den til rette for sig selv og smadrede den op i hjørnet. Herligt mål og point var inde for rækkevide.

Hellerup, som generelt var en boldsikkert og godt fodboldhold valgte de sidste 20 min. at spille ganske henholdende og holde i bolden. Det gjorde de fint, og det stoppede til tider vores pres, men heldigvis gav deres forsigtighed ikke det ønskede resultat. Med 10 min. igen måtte Cap. ud på et fortjent gult kort, og oddset på livebetting steg til 5,25 på xét. Det betød samtidig at Jens måtte forlade sin uvante placering toppen, og vi satsede med tre i den bageste kæde og sendte Tue ind på striker positionen.

Fight og gåpåmod gjorde at vi til trods for en mand i undertal fik rykket spillet frem i de døende minutter, og med små 5 min. igen tog en Hellerupspiller hånden i brug for at stoppe en stikning i dybden. Frispark på kanten af feltet og Jannik og Jesper tog bestik af situationen. 10 min. tidligere havde Hellerup sparket et frispark på undersiden af overliggeren, men Jesper Freekick Agerskov viste lige den anelse mere talent. Bolden kringlede sig ind i det lange hjørne, og skabte kaos og vild jubel blandt Hajduktilhængerne.

Det var fedt! Og det var meget vigtigt, at vi fik sluttet godt af i Ryparken. Nu har vi en enkelt god fodbolduge tilbage i denne sæson. Træning mandag og onsdag, hvor jeg opfordrer alle til at møde op, samt afslutningsfest lørdag og kamp søndag morgen. Med andre ord er der en herlig Hajdukuge i vente – det ser jeg frem til.

Altid Hajduk.

Coach.

Posted in kampreferat 12/13 and tagged . Bookmark the permalink. RSS feed for this post. Leave a trackback.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 • Kommende begivenheder

  Der er ingen kommende begivenheder.

 • Erik Gamdrup Jensen

  Et maleri
 • Dansk Profil Dress

  Logo fra Dansk Profil Dress

  Dansk Profil Dress

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark.