Knub – altid spilbar og mod Wadani Man of the Match.

Wadani-Hajduk SPuL, 2-5
Startopstilling: Mark, Louis, Prip, Knub, Arved, Uglen, Henrik, Asmus, Jannik, Jesper og Lasse.
Bænk: Laurits, Keevin og Løppenthin.

0-1,   32 min. Louis Flyvholm.
0-2,   41 min. Ulrik Høegh.
1-2,   47 min. Wadani. Straffespark.
1-3,   58 min. Ulrik Høegh.
2-3,   59 min. Wadani.
2-4,   76 min. Jannik Florsang.
2-5,   91 min. Jesper Agersskov

Det er blevet tid til at skrue tiden tilbage til onsdag aften i Valby. Jeg sidder og nyder solen en lørdag eftermiddag i det vestsjællandske, en kold øl ved siden og havets brussen i baggrunden. Meget romantisk, et romantisk setup, og det står da en smule i kontrast til i onsdags, hvor romantisme ikke var sønderligt i højsædet. Det var en fodboldkamp som optil var præget af afbud og skader, mindede om opgaven i Kløvermarken, og var mod en modstander vi aldrig havde slået. På mange måder en optakt som burde give nogle bange anelser, og så alligevel husker jeg, at det var med et meget roligt og fortrøstningsfuldt sind jeg mødte op med onsdag i Valby.

Wadani var på fra start. De første 15-20 min. var vi store vanskeligheder, og de lagde et meget hårdt pres på hele vores forsvarskæde. Der var plads til at spille omkring det, men en smule bekymrende at vi ikke var i stand til det i starten. Det vi derimod var i stand til, var ligesom mod Dynamo at bibeholde en ro, en koncentration og en organisation som stille og roligt kunne løfte os ud af problemerne. Stille og roligt begyndte vi at få fat, og da Wadani havde brugt mange kræfter de første 20 min. uden gevinst, så tog Hajdukerne over.

Det stod 2-0 ved halvleg på mål vores evigt målfarlige Uglehorst og Hr. Flyvholm, og det var som halvlegen skred frem ganske fortjent. Vi havde inden kampen talt om, at vi til dagens kamp manglede nogle af de spillere som i de sidste par kampe havde kreeret chancer på egen hånd, og at vi derfor måtte forsøge at skabe tingene med endnu mere løb for hinanden. Det lykkes rigtig godt mod slutningen af halvlegen, hvor jeg selv kom meget med på højrekanten, Uglen mod venstre og vores backs fik en smule mere plads. Det gav os chancer og fungerede meget godt.

2. halvleg bød på en svær start med deres tidlige straffespark. Mark var millimeter fra at have taget den, men det gav Wadani de kræfter tilbage som var blevet tabt, og de forsøgte igen med deres vildskab og pres. Vi havde dog bedre styr på det nu, og selvom det var en hård tid de efterfølgende 5-10 min, så stod makkerparret Prip og Louis bumstærkt og koncentreret som midterakse, og skabte fundamentet for at alle os andre kunne arbejde os ud af problemerne.

Det var reelt Janniks scoring til 4-2 som afgjorde kampen, da et ellers flot kæmpende Wadanihold ikke formåede at rejse sig igen, og selvom det overordnet igen holdet der sejrede i Valby, jeg vil nu alligevel gerne fremhæve nogle enkelte. Knub blev Man of the match efter en performance, hvor det især var defensivt han viste stor styrke – meget stærkt kæmpet Knub! Arved og Jannik viste godt samarbejde og lader for tiden til blot at blive bedre og bedre, så fortsæt gerne den udvikling. På midten havde vi Laurits tilbage i 35 min. Fremragende indsats Laurits! Lidt form i dig, så bliver det rigtig godt. Løppenthin impornerede mig – dels ved at møde en time før tid, for så at ende med at komme for sent, da han stod i Ryparken – men også for en god energi, vilje og sin fod i Janniks mål. På toppen vil jeg gerne lige runde Jesper som skylder mig en assist, måske et ekstra mål, men ikke skylder en stor arbejdsindsats, evnen til at komme til chancer, og måske årets mål. Fremragende afslutning.

Jeg kunne tage fat i alle men lader det blive ved det. Nu gælder det om, at vi bevarer benene på jorden, koncentrerer os om fodbolden, og bibeholder et fokus på alle de ting som fungerer så godt for os for tiden. Vi kan godt tage det videre, men det kræver at vi holder fast i koncentrationen, ansvaret og ikke mindst lysten. Vi havde mange afbud sidst – vi klarede den naturligvis – men jeg opfordrer alle til at give fodbolden en prioritet de sidste få kampe af sæsonen. Vi har kun 6 tilbage!

Ærede Hajdukere – vi ses mandag.

Coach.

Posted in kampreferat 11/12 and tagged . Bookmark the permalink. RSS feed for this post. Leave a trackback.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 • Kommende begivenheder

  Der er ingen kommende begivenheder.

 • Erik Gamdrup Jensen

  Et maleri
 • Dansk Profil Dress

  Logo fra Dansk Profil Dress

  Dansk Profil Dress

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark.