Mark havde masser at lave mod B 1950

Hajduk SPuL-B 1950, 2-1
Startopstilling: Mark, Prip, Casper, Knub, Arved, Asmus, Lasse, Winding, Jannik, Madsen og Jesper.
Bænk: Cap., Henrik og Thomsen.1-0,     9 min.  Anders Madsen.
2-0,   21 min.  Jannik Florsang.
2-1,   45 min.  B 1950.

Hvilken vidunderlig sejr vi fik os i går. Følelsen af at slide sig til 3 point, nogle vil måske sige stjæle, er virkelig god, og som træner er jeg meget meget stolt over alles optræden i går. I kæmpede forbilledligt og fortjener på den baggrund de 3 point, om end B 1950 nok synes de fortjente noget fra kampen.Det var igen en kamp, hvor optakten var plaget af afbud og skader, men jeg synes at vi i går stod sammen og træk hinanden op i, hvad vi vidste ville blive en svær kamp. Vi lagde utroligt stærkt ud og styrede klart spillet de første 20 min. Det førte til meget flotte scoringer af henholdsvis Madsen og Jannik, og selvom der var nye konstellationer såvel i det centrale forsvar som på den centrale midtbane, så havde vi godt greb om kampen. Ikke mindst pga. vores effektive presspil som især fra vores højrekant med Winding og Knub skabte usikkerhed hos B 1950, hvilket også førte til chancer.

Desværre mistede vi stille og roligt grebet om kampen efter vores 2-0 mål, og vi havde en periode fra de 25 til 40 min, hvor vi stort set ikke havde mere end 3 afleveringer i træk. Vi træf lidt for forhastede beslutninger på et tidspunkt, hvor vi godt kunne have brugt lidt ro, men det betød ikke at B 1950 blev farlige med undtagelse af deres hjørnespark. Alligevel fik de reduceret på et sent mål, som kunne være undgået med en smule mere ro i blodet, men som også beviste hvor svært det er med nye partnere i det centrale forsvar. Således var Casper ikke trukket med frem, hvilket gjorde at deres angriber undgik offside på returbolden. Det sker, men fik jo heldigvis ikke konsekvenser.

2. halvleg blev i flere perioder en omgang, hvor vi stod langt tilbage på banen. Ofte også for langt, men det er svært at ændre når trætheden melder sig og man føler presset. Med lidt held havde vi kunne lukke kampen mod slutningen, men i stedet blev det ren overlevelse de sidste 10 min., hvor vi sluttede 9 mod 11 efter Jesper og Caspers gule kort. Heroisk, smukt, udtømmende og livsbekræftende er det at overleve sådan noget og høre dommerens sidste fløjt. Vi har ikke fået mange sejre på denne måde i sæson fordi det har været os der har styret begivenhederne. I går viste vi en anden styrke – det er sejt og meget vigtigt.

Af personlige roser kan jeg igen fremhæve mange, men vil holde mig til Mark, Asmus, Jannik og Arved. For helvede hvor stod du godt i går Mark! Din bedste kamp som målmand i SPuL efter min mening, og de 3 point kom ikke mindst i hus på baggrund af din performance. Store redninger og god aktivitet i feltet og boldspillet kronede din flotte indsats med to kasser øl til næste kamp.
Asmus viste igen styrke som vikarierende anføre, og der kom både lyn og ild ud af dine øjne gennem hele kampen. Utroligt fokuseret og med stort løbepensum fuldførte du et kæmpe arbejde på den centrale midt og til sidst i forsvaret. Stærkt!
Arved og Jannik fik også personlige stemmer efter kampen, hvilket var ganske fortjent. Arved viste hvordan Hajdukere tackler og kæmper, og lavede en herlig assist på et af disse tidlige indlæg fra backen. Noget vi havde talt om inden kampen, og det giver naturligvis ekstra plusser i trænerens bog. På sidelinjen kom min gode far hen og spurgte hvem ham 26éren var. Jeg fortalte at det var Jannik, og som han sagde ”han er jo virkelig god! – sikker i sin boldomgang, virker klogere end han ser ud, og så er han målfarlig.” Okay, det var ikke de præcise ord, men jeg er enig med min far i at Jannik spillede fremragende i går.

Der er nu kun to kampe tilbage af sæsonen og vi befinder os på en meget flot 3. plads. Lad os holde fast i den, tage hvad der ellers kan falde for vores fødder, og hente 6 point i de sidste to. Så kan vi virkelig se hinanden i øjnene ovenpå en flot sæson. Jeg er ked af ikke at kunne være med til det sidste, men Mark og Razz tager over i juni måned, og jeg vil følge jer tæt fra udlandet. Hold fast i det sidste stykke tid – hjælp hinanden som i gjorde det i går – og nyd det sidste fodbold i forårssæsonen 2012. Jeg glæder mig til at se jer alle igen i løbet af sommeren.

Kys og håndtegn! Coach.

Posted in kampreferat 11/12 and tagged . Bookmark the permalink. RSS feed for this post. Leave a trackback.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 • Kommende begivenheder

  Der er ingen kommende begivenheder.

 • Erik Gamdrup Jensen

  Et maleri
 • Dansk Profil Dress

  Logo fra Dansk Profil Dress

  Dansk Profil Dress

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark.