Pointdeling i Valby.

Startopstilling: Ken, Keevin, Arved, Laurits, Louis, Jørgensen, Tue, Jesper, Asmus, Thomas og Rullen.
Bænk: Jannik, Suave og Alex.

0-1        9.   min.   Thomas Weihrauch
1-1      67.   min.   Olympiakos.

For tredje gang i dette forår blev det til pointdeling for SPuL folket, da det hele endte 1-1 i et tæt og velspillet opgør mod Olympiakos. Vi spillede i mine øjne vores hidtil bedste halvleg i 2014 i de første 45 min., men som kampen udviklede sig i de sidste 45 min., med særligt et par gule kort som slog vores momentum i stykker, kan vi være tilfredse med stærkt point en tidlig lørdag formiddag i Valby.

Vi var dynamiske, kreative og energiske hele vejen rundt i første halvleg. Vi sad tungt på midtbanen, hvor Jørgensen, Tue og Jesper befandt sig, og særligt Jørgensen på den defensive var til stor irritation for Olympiakos. Således gjaldede Olympiakos træner i et forsøg på at vække sine rødklædte spillere – ”why is he always first on the ball”,  da Jørgensen endnu engang var først på en nedfaldsbold. Det var stærkt at se på, og til Tue og Jesper som lå foran ham, skal der lyde stor ros både offensivt og defensivt – om end jeg hæfter mig mest ved det sidste. For offensivt har I før vist mig I kan fungerer, men det var første gang at det også så rigtig solidt ud med den defensive positionering!

Vi spillede i visse perioder af første halvleg med en tålmodighed og variation der virkelig klæder os godt. Vi skabte chancer over kanterne men også gennem midten, og vores mål kom via et energisk og hårdt genpres fra Asmus, som endte med en lidt tilfældigvis bold til Thomas der sparkede den i kassen fra kanten af feltet med et kort aftræk. Vi spillede med andre ord på mange tangenter, var vågne og skarpe i mange forskellige situationer, og så virkede vi samtidig individuelt på højt niveau.

Ros skal der også være til den bageste kæde, og det er lang tid siden vi sidst kun har lukket et mål ind. Igen viste modstanderens mål os dog, at vi ikke kan tillade os at stå på flade fødder, men det tager ikke det positive indtryk væk fra helheden. Særligt vil jeg også rose Keevin som spillede en af sine bedste kampe længe i Hajduktrøjen, og det var ganske simpelt en fornøjelse at se det arbejde der blev langt for dagen. Det gør så utroligt meget for vores spil, når vi gang på gang for vores backs med frem i støtte til angrebsfasen.

Desværre mistede vi også grebet om kampen i 2. halvleg. De virkede lige det stærkere i duellerne og i mand til mand situationerne, og så var deres grundform også lige tanden bedre end vores. Jeg synes, at det var tydeligt at vi konditionsmæssigt manglede en del, men de ting hænger jo nok godt sammen med den meget sparsomme træning vi har haft i foråret. Derudover påvirkede vores to udvisninger os mere end nødvendigt, og med det var rammen sat for anden halvleg.

Men det ændrer ikke på, at jeg er meget opløftet over, hvad jeg så i går. Vi er i mine øjne på vej i den rigtige retning, og jeg begynder allerede at glæde mig til den kommende sæson, hvor vi tabelmæssigt starter fra ny. Vi er trods et par ordentlige øretæver her i foråret blevet bedre i mange aspekter, og det håber jeg vi sammen kan bygge videre på i den nye sæson.

Det var en fornøjelse!

Coach.

Posted in Kampreferat 13/14. Bookmark the permalink. RSS feed for this post. Leave a trackback.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 • Kommende begivenheder

  Der er ingen kommende begivenheder.

 • Erik Gamdrup Jensen

  Et maleri
 • Dansk Profil Dress

  Logo fra Dansk Profil Dress

  Dansk Profil Dress

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark.