Rune har set en fugl, mens tilskuerne følger opgøret tæt!

Hajduk SPuL-1way FF, 2-2

Holdopstilling: Rune, Prip, Louis, Thomsen, Keevin, Laurits, Henrik, Jannik, Løppenthin, Jesper og Tue.
Bænk: Ræven, Frej og Rullen

0-1,     7 min. 1way FF
0-2,   16 min. 1way FF
1-2,   45 min. Jannik Florsang
2-2,   78 min. Louis Flyvholm

Der er efterhånden gået nogle dage siden opgøret mod 1way FF, men trods tidens gang letter mine kinder sig og et fint smil kommer frem, når jeg tænker tilbage på kampen. Det er meget sjovt at spille fodbold, når man er involveret i noget så spændende og omslidende som det vitterligt var onsdag aften. Vi rejste os mod overmagten, som rigtige Hajdukere, og det gav os et vigtigt og meget velfortjent point.

De første 15 min. af kampen var ren overlevelse fra vores side, og at vi slap afsted med kun at være bagud 2-0 var vel en lille sejr på det tidspunkt, omend det langt fra føltes sådan. De angreb os flot, konstruktivt og hurtigt, og vi havde utroligt svært ved at komme med et modsvar. De udnyttede kynisk, at vi op til kampen var blevet såret af 3 afbud, som betød nye og uprøvede konstellationer i såvel midterforsvar som i maskinerummet på midten. Vi flød i organisationen, men vi flød også fordi 1way virkelig spillede inspirerende og agressiv fodbold fra kampens start – den ros skal de have.

Hvad vi i midlertidig begyndte at udføre efter at have inkasseret 2-0 målet er så sandelig også inspirerende og beundringsværdigt. Jeg vil denne gang ikke fremhæve individuelle præstationer, for det var virkelig som et hold, at vi fik råbt os selv op til dåd og stille og roligt fik gravet vores egen vej tilbage i kampen. Kønt var det ikke hele vejen igennem, og jeg synes, at vi mangler lidt kreativitet på den sidste tredjedel af banen når vi skal forsøge at komme helt frem til de store chancer. Tilgengæld begyndte vi, at få lukket ned for 1way´s offensiv, og det gav stille og roligt tro på mulighederne i kampen.

Jannik´s reducering faldt på et perfekt tidspunkt, og man kunne se fra starten af 2. halvleg at det nu var os der var toneangivende, mens 1way følte sig forslået og begyndte at agere usammenhængende. Der var dog chancer i begge ender resten af kampen, men det var ikke ufortjent da udligningen faldt små 15 før tid. En forløsning da det var noget som virkede så langt væk da man en time forinden havde givet bolden op for anden gang. Et flot og meget stærkt comeback var en realitet.

Nu har vi træningsdage både mandag og onsdag i næste uge, og forhåbentlig kan vi få gennemført nogle gode træninger som kan styrke os til kampen fredag mod Wadani. Som klubbens 10ér hr. Jonas Winding sagde efter kampen, så var det ikke ligefrem kønt, men derimod meget stærk det der var forgået på banen. Vi viste stort hjerte – behold det og brug det resten af sæsonen, så skal det gode fodboldspil nok også finde vej til Hajdukholdet. Jeg var meget glad for at være en del af det hele i onsdags!

Vi ses til træning.

Coach.

Posted in kampreferat 11/12 and tagged . Bookmark the permalink. RSS feed for this post. Leave a trackback.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 • Kommende begivenheder

  Der er ingen kommende begivenheder.

 • Erik Gamdrup Jensen

  Et maleri
 • Dansk Profil Dress

  Logo fra Dansk Profil Dress

  Dansk Profil Dress

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark.