Så fik Gamdrup foråret første scoring.

Søde Stjerne-Hajduk SPuL, 3-5
Startopstilling: Mark, Louis, Prip, Jannik, Knub, Laurtis, Jesper, Uglen, Winding, Asmus, Madsen.
Bænk: Lasse, Thomsen og Arved.

0-1,  16 min.  Anders Madsen.
1-1,  17 min.  Søde Stjerne.
1-2,  34 min.  Anders Madsen.
1-3,  47 min.  Nicolaj Knub.
1-4,  58 min.  Ulrik Høegh.
2-4,  71 min.  Søde Stjerne.
3-4,  78 min.  Søde Stjerne.
3-5,  85 min.  Asmus Gamdrup.

Det var vigtigt at vi fik den sejr i lørdags. Meget fortjent og i flere perioder var det flot og inspirerende fodbold der dannede grundlaget. Eneste kritikpunkt var vores manglende evne til at lukke kampen – eller rettere vores evne til at lukke dem ind i kampen – men det fik heldigvis ikke konsekvenser i denne omgang. Første sejr over Søde Stjerne i turneringsregi; fremragende!

Jeg synes, at vi fik lavet nogle gode justeringer op til kampen, og at det igen lykkes godt med en 4-5-1 opstilling mod Søde Stjerne. Angrebsmæssigt lagde vi stærkt ud, og selvom der i starten var lidt placeringsproblemer på den centrale midtbane i vores presspil, så blev der hurtigt rettet op på det. Det var ikke nødvendigt at ligge højt på deres centrale forsvarsspillere, men når der engang imellem blev booset for højt på deres midtbane kunne de spille igennem. Det hjalp meget at få en tackle og løbe glad Lazz ind centralt i stedet for den lidt svækkede og sygdomsramte Jesper, som dog skal have ros for hurtigt at få rettet placeringsproblemerne ind.

Der ud over må jeg rose både Uglen og Laurits. Endnu engang udførte vores kære anføre et enormt arbejde og det var en fornøjelse at se i den lidt mere fri rolle. Når vi kan få det til at fungere med tre centralt, så er det et stort plus i min bog, og netop i lørdags fungerede det godt med Laurits som hele tiden lå bagved til at samle op og være spilstation i opspillet. I fik begge løbet utroligt meget og jeg mener, at Laurits spillede sin bedste kamp i dette forår.

Så var der vores stabile højrekant med Knub og Asmus. I har udført et fremragende stykke arbejde gennem hele sæsonen, og har også pga. jeres stabile fremmøde opbygget et rigtig godt partnerskab. Det havde indtil i lørdags givet bonus på områder som presspil, forsvarsspil og assister, men hvor er det en fornøjelse nu også at kunne tilføje målene. Jeg ved, hvor vigtigt det er – første mål til Knub og første i forårssæsonen til Asmus. Sådan!

To spillere som også på det sidste har uppet deres spil, og også er begyndt at forstå hinanden lidt bedre, er Winding og Madsen. Igen meget stærk og solid indsats af begge og meget dejligt at vi efterhånden er begyndt at se noget til den Torjäger, vi ved befinder sig i Madsen. Gode mål og gode kombinationer kronede din flotte indsats. Winding bevæger sig stille og roligt mod sit gamle niveau – det niveau der sikrede ham 10éren, og hvor var det en vigtigt første aktion efter indskiftningen i 2. halvleg. Fremragende assist til Asmus.

Men overordnet er det meget opløftende at se det offensive spil vi viser for tiden. Der er gode ideer, vi scorer mange mål (selvom vi burde scorer flere), og vi er i de sidste par kampe kommet frem til rigtig mange åbne chancer.
Defensivt gik det også meget bedre end mod Nanoq, men vi bør stadig være i stand til at spille med fuld koncentration i 90 min., og lukke færre mål ind. 3 mål i en kamp som i lørdags er for meget, og det må vi forbedre i fremtiden.

Nu venter B1950 i morgen. Vi er atter tilbage i Ryparken, og vi skal have en sejr mere i hus. Der var tydelig fremgang i lørdags og lad os nu bygge videre på det. Vi vil have 3 point mere og lad det gå ud over B1950.

Coach.

Posted in kampreferat 11/12 and tagged . Bookmark the permalink. RSS feed for this post. Leave a trackback.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 • Kommende begivenheder

  Der er ingen kommende begivenheder.

 • Erik Gamdrup Jensen

  Et maleri
 • Dansk Profil Dress

  Logo fra Dansk Profil Dress

  Dansk Profil Dress

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark.