Sikker sejr over Nanoq.

Startopstilling: Ken, Arved, Keevin, Jørgensen, Jannik, Laurits, Tue, Mads, Asmus, Jesper og Rullen.
Bænk: Thomas og Teis.

1-0       9  min.   Mads Grøn.
2-0     21  min.   Rasmus Sommer.
2-1     53  min.   Nanoq.
2-2     60  min.   Nanoq.
3-2     65  min.   Thomas Weihrauch.
4-2     78  min.   Thomas Weihrauch.
5-2     85  min.   Kevin Raun Hansen.

Her en noget kort og lidt sen klumme ovenpå lørdagens sikre 5-2 sejr over Nanoq. Tiden har været mig knap…

Men vi spillede særdeles fremragende hele vejen rundt, og vandt meget fortjent med 3 kasser. Vi tog os en unødvendig blunder undervejs, hvor de på mystisk vis fik lov at komme på 2-2, men vi bevarede roen, spillede vores spil og tog hurtigt både teten og føringen igen.

Så der er ros hele vejen rundt! Særligt vil jeg fremhæve Ken, Jørgensen og Jannik i midterforsvaret og ikke mindst Rullen fremme. Ken fik sin revanche fra Sjoller kampen og spillede en meget stærk kamp. Havde nogle vigtige og gode redninger som var med til at sikre kampen tippede til vores fordel. Jørgensen og Jannik viste sig for anden gang som et solidt backup makkerpar i midterforsvaret, og det gør mig fortrøstningsfuld og rolig for fremtiden. Jeg ser helst begge spillere på andre positioner, men det er vigtigt at kunne justere og så få noget der fungerer så smukt! Og så fik Rullen omsider scoret – og et rigtig godt og koncentreret et af slagsen. Speed over en halv banehalvdel, og så kølighed og den helt rigtige afslutning i en presset situation. Virkelig godt! Og det er vigtigt, at vi begynder at få endnu flere mål ud af ham, da det spillemæssigt har været et rigtig godt forår!

Men det var fedt venner, og som sagt leverede alle så vi to trænere var tilfredse. Vi vil gerne appellere endnu endnu engang til at få det sidste ud af sæsonen – komme til de sidste træninger og melde sig klar til kamp. En god afslutning på sæsonen vil vi kunne bære med videre til den næste, som faktisk ikke ligger langt fremme i horisonten.

Vi ses lørdag, hvor der venter os en usædvanlig svær kamp mod Olympiakos! Vi skal virkelig præstere, hvis vi skal komme godt ud af det, og vi skal håndtere såvel det tidlige tidspunkt en lørdag formiddag, og at vi skal på græs. Ingen undskyldninger – riv det bedste frem i jer selv og lad os hente 3 point i Valby.

Fremad Hajduk!!!

Coach.

Posted in Kampreferat 13/14. Bookmark the permalink. RSS feed for this post. Leave a trackback.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 • Kommende begivenheder

  Der er ingen kommende begivenheder.

 • Erik Gamdrup Jensen

  Et maleri
 • Dansk Profil Dress

  Logo fra Dansk Profil Dress

  Dansk Profil Dress

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark.