Søde Stjerne-Hajduk SPuL

Så folkens! Søde Stjerne! Ligesom vi har det svært mod Nanoq i Valby, så har vi det også altid svært mod Søde Stjerne – ude såvel som hjemme. Og det er til trods for at vi stort set efter hver kamp mod disse stjerne aldrig rigtig forstår, hvorfor vi ikke vandt. Så sent som i efteråret, hvor vi efter sigende tabte 1-0 i en kamp vi burde have vundet 5-1. Har vi hørt den historie før i Hajduk??!

Vi skal frem på banen, vi skal være fokuseret og vi skal ikke mindst ville have en sejr på lørdag! Vi skal individuelt være bedre end sidst mod Nanoq – og så har vi også chancen for de 3 point. Det er en vigtig kamp og dem skal vi lære at præstere i.

Men til truppen. Trods vigtigheden af lørdagens opgør er vi ramt af en del afbud – dels pga. skader – og dels pga. Jyllandsudflygter og diverse sommerhusture. Husk nu lige Hajduk venner!

Foreløbig trup.

Mark
Fox
Jens
Jannik
Martin
Laurits
Thomsen
Asmus
Teis
Jesper
Rullen
Alexander
– og Antoine.

Foreløbig altså kun 13 spillere, men jeg knytter håb til at enten Løppenthin eller Mikkel Tue melder sig under Hajdukfanen. Dejligt er det ikke mindst at have vores centrale forsvar tilbage i form af Fox og Jens, mens det selvfølgelig er vidunderligt at Mark har meldt sig klar. Ken er ikke blevet klar efter den fiber han fik mod Nanoq, og Mark har lovet at undgå værthusslagsmål fredag aften.

Ken blev kampens spiller mod Nanoq, men kommer som sagt ikke. Medbring derfor alle et par pilsner til efter kampen, så vi er på den sikre side. Ellers kan det sikkert købes i Kløvermarken.

Jeg glæder mig meget til kamp – det er lang tid siden vi har været away i Kløvermarken. Altid svært og altid charmerende.

Vi ses Hajdukkere…

Coach.

Posted in 12/13 and tagged . Bookmark the permalink. RSS feed for this post. Leave a trackback.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 • Kommende begivenheder

  Der er ingen kommende begivenheder.

 • Erik Gamdrup Jensen

  Et maleri
 • Dansk Profil Dress

  Logo fra Dansk Profil Dress

  Dansk Profil Dress

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark.