Truppen til afslutningsbraget mod Real l’ Hôpital…

Sidste vigtige fodboldkamp i året 2017.. Altid specielt at afslutte et fodboldår, men hvor vi får masser af tid til afslutningens eftertænksomme natur når kampen mod er fløjtet af, så gælder det i høj grad om at leve i nuet og med stor puls, når vi skal møde økonomerne fra Hôpital. Vi har spillet mod dem to gange tidligere og cifrene har været såre simple – 2 x 0-0. Sidenhen har Hôpital været et smut i serie 3 for så at vende tilbage til os i serie 4, og de havde nok forudset et mere prægtigt efterår end de har fået.

For vores eget vedkommende startede vi jo som lyn og torden men må også sande, at vi på det seneste har haft for svingende resultater. Kampen på fredag vil unægteligt blive ligeså tæt og intens som mange af de foregående, og vi skal finde og mobilisere alt det talent som vi ved er i Hajduk. Vi trænger til 3 point og jeg synes bestemt også, at vi fortjener det!!!

Truppen:

Ken Klister
Louis
Jannik
Fox
Laurits
Jørgensen
Tue Deep
Grøn
Flo
Kasper KAB.
Asmus
Jesper
Lunen
– og Vitus.

Truppen er fuldtallig, hvilket gør mig meget glad. Det har dog ikke været nemt at finde de 14 mand til fredag, men for en gang skyld ikke pga. manglende folk men derimod fordi rigtig mange gerne vil spille. Dermed også en forventning om, at jer 14 som får æren at trække i trøjen udfylder den med stor lyst og iver.

Der er tidlig mødetid kl. 17.00 og selvom det ofte kan være svært at få til at gå op, så håber jeg meget at have et fuldt omklædningsrum til tiden. På pilsnerfronten kommer vi nok ikke til at mangle det store, men jeg husker det som om at Laurits lige skulle medbringe en kasse efter sin flotte kamp sidst mod B 1950.

Ærede Hajduk – håber alle, både på banen og sidelinjen er klar til at brage Hajduk igennem dette efterår så vi kan indtage natten med en sejr! Det kræver fokus og stor opbakning gennem samtlige 90 min., og jeg glæder mig enormt til at være en del af det!

Vi ses fredag!

Leve Hajduk…

Coach.

 

Posted in Uncategorized. Bookmark the permalink. RSS feed for this post. Leave a trackback.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 • Kommende begivenheder

  Der er ingen kommende begivenheder.

 • Erik Gamdrup Jensen

  Et maleri
 • Dansk Profil Dress

  Logo fra Dansk Profil Dress

  Dansk Profil Dress

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark.