Truppen til fredag mod Polyt.

Så skal Hajdukerne atter i aktion når vi fredag tager imod EKJ Polyt. Et utroligt vigtigt opgør der for alvor kan give luft til bunden, men så sandelig også det modsatte. EKJ Polyt er ubesejret i 2013 efter en 3-1 sejr over Søde Stjerne og et flot 1-1 resultat i Hellerup, så vi kan forvente kamp til stregen fredag. Vi har ting vi skal forbedre og ting vi skal bygge videre på, og det skal blive spændende at se, hvordan det udvikler sig.

Truppen er stadig ikke helt på plads, men den nærmer sig. Vi har været i dialog med klublægen som nu har givet grønt lys til både Jesper og mig selv, og truppen ser derfor ud som følgende.

Foreløbig trup.

Arved
Jannik
Fox
Laurits
Uglen
Rune
Lazz
Mikkel Tue
Asmus
Antoine
Tue
Jesper
– og mig selv.

Vi satser stærkt på at sidste mand i truppen bliver Cap., men han er på vippen da han skal nå hjem fra Berlin. Hvis ikke han når hjem skrives Knub på holdkortet, men han vil med stor sandsynlighed først kunne nå 2. halvleg. Pga. den lidt usikre status på truppen får I ikke nogen startopstilling før vi ses i morgen.

Vi mødes kl. 17.15 foran vores nye omklædningsrum – nr. 10 – nede bagved, hvor vi klædte om i gamle dage inden det hele brændte. Lassefar blev kampens spiller mod Olympia og han medbringer pilsnere. Tue kunne passende medbringe den kasse han skylder, så vi har to til efter kampen – det kan måske også lokke lidt tilskurer til stadion?!?

Kom ud og stødt op folkens – vi får brug for hjælpen til at køre 3 point hjem!

Altid Hajduk.

Coach.

Posted in 12/13 and tagged . Bookmark the permalink. RSS feed for this post. Leave a trackback.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 • Kommende begivenheder

  Der er ingen kommende begivenheder.

 • Erik Gamdrup Jensen

  Et maleri
 • Dansk Profil Dress

  Logo fra Dansk Profil Dress

  Dansk Profil Dress

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark.