Truppen til fredag mod Rikken.

Kampene kommer tæt i denne tid, og vi skal forsøge at følge på på sejren fra i mandags mod Olympiakos. Vi skal for første gang i vores historie stifte bekendtskab med FC Rikken som er en af de ældre klubber i vores række – og en klub som tidligere har slået deres folder noget højere i serierne. De er kommet hæderligt fra start og spillede sidst uafgjort mod Iben, som vi jo havde aldeles store problemer med at slå. Det bliver en fight – og vi er samtidig hårdt ramt af afbud.

Trup:

Ken
Arved
Jannik
Louis
Kina
Martin
Asmus
Jørgensen
Laurits
Flo
– og Grøn

Foreløbig kun 11 spillere, men jeg arbejder naturligvis i døgndrift for at finde flere aktiver. Efter nu i flere kampe i træk at have haft mange spillere at vælge imellem støder vi her ind i en af de kampe med masser af afbud. Ikke desto mindre ser truppen meget stærk ud – og vi har bl.a. Ken tilbage mellem stængerne og Jørgensen tilbage fra karantæne. Og så er moralen og humøret højt i Hajduk for tiden, og det kan vi bestemt få brug for fredag.

Der er mødetid kl. 17.00 på Fortet og jeg ser frem til støtte på lægterne til Friday Night Fodbold i Ryparken. Vi skal forsøge at komme ordentligt fra land, finde fokus fra start, efter i de sidste par kampe at have været bagud med 2-0. Den holder ikke i længden!

Hajduk leve!

Coach.

Posted in Næste kamp, Uncategorized. Bookmark the permalink. RSS feed for this post. Leave a trackback.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 • Kommende begivenheder

  Der er ingen kommende begivenheder.

 • Erik Gamdrup Jensen

  Et maleri
 • Dansk Profil Dress

  Logo fra Dansk Profil Dress

  Dansk Profil Dress

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark.