Truppen til i morgen mod B 1950.

Så er det simplethen i morgen, at vi tager hul på et nyt kapitel i Hajduk SPuLs historie. Sæsonen 2015/2016 åbnes med et lokalbrag af den store klasse, når vi skal dyste mod B 1950, og det bliver som altid spændende og intenst at komme i gang med sæsonen. Vi har ikke handlet det store over sommeren, eneste køb er Jeppe Kind (som ved gårdsdagens træning viste skræmmende styrke under skydtræningen), mens vi både har Teis og Laurits er tilbage efter ophold i yderområderne. Dermed ikke sagt at Hajduk har lukket for transfer tankerne for denne gang, men vi tror meget på vores trup som har vist god energi og lyst i den korte opstartsperiode.

Når jeg siger vi siger jeg jo heller ikke længere tingene på vegne af Razz og mig selv. Der har været rokeringer i trænerteamet, og selvom det har været med vemod at sige farvel til min tro partner Razz, så ser jeg også frem til et nyt og spændende samarbejde med Løppenthin. Han har allerede fået introduceret Hajduk vin cup, og jeg er sikker på, at han nok skal finde på flere små detaljer for at vinde alles hjerter.

Retter vi blikket med det opgør som venter os i morgen, så må vi i den grad sige, at vi har noget at rette op siden vi sidste gang stødte sammen med B 1950. I en forfærdelig fodboldkamp, hvor usmukke gloser og dårlig gestus blev kombineret med et 5-1 nederlag, var det sidste sæsons lavpunkt. Jeg brænder stadig indeni over den kamp, og jeg ser i den grad frem til at tilbageerobre magten i Ryparken. Vi ved de kommer med tempo, god form og unge ben, men vi har planen klar til at få dem placeret tilbage, hvor de hører til – på skolebænken!!

Truppen:

Arved
Louis
Laura
Keevin
Jens Tue
Fox
Suave
Tue
Grøn
kap.
Teis
Frederik
Lord P
– og Jesper.

En skide hamrende lækker trup, hvor der vel kun kan nævens det lille aber dabei at enkelte ikke ligefrem har haft meget bold mellem benene det sidste stykke tid. Det er heldigvis af den rutinerede kaliber i form af Jens Tue, Fox, Mads, Frederik og kap, så de skarpe hoveder burde kunne kompensere for eventuelle tekniske fejl.

Nok om det – der venter os et brag af en Friday Night fodbold. Sæsonåbner, lokalbrag og Winding spiller på Rust efterfølgende. En sensommer fredag for alle med mod på det gode liv, og jeg håber at se mange folk på lægterne. Ved at formanden har investeret i kasteskyts og kolde øl til alle som møder op!

Der er mødetid kl. 17.15 i Ryparken og kampen starter en time senere. Jeg glæder mig til at se jer alle og til at starte forfra endnu engang!

Altid Hajduk!!!

Coach.

Posted in næste kamp 14/15, næste kamp 15/16. Bookmark the permalink. RSS feed for this post. Leave a trackback.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 • Kommende begivenheder

  Der er ingen kommende begivenheder.

 • Erik Gamdrup Jensen

  Et maleri
 • Dansk Profil Dress

  Logo fra Dansk Profil Dress

  Dansk Profil Dress

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark.