Truppen til i morgen mod Hellerup.

Starttidspunkt kl. 21.00 i Ryparken. Landsdækkende tv-dækning. Et møde mod de fine fra Hellerup som i efteråret slog os 3-2 i en søndagskamp kl. 10.00 om morgenen. Efter sigende en kamp, hvor bl.a. Jannik kom for sent, da han måtte forlade toget på vej til kamp for at brække lørdagnat op. Skal vi blive enige om, at de havde deres hjemmebanefordel kl. 10.00 i efteråret, men vi Hajdukkere er noget mere klar og vante til et møde kl. 21.00. Det er et stort opgør!

Jeg har kun fået to afbud via hjemmesiden, og udtager derfor frit i truppen og ser bort fra de folk som render rundt med skader. Det bliver som følgende.

Arved
Fox
Jens
Cap.
Knub
Martin
Laurits
Tue
Asmus
Jannik
Rullen
Alex
Teis
– og Jesper

Herlig trup og desværre kan jeg ikke udtage flere, selvom der faktisk står flere på spring. Det er sidste hjemmekamp i denne sæson, og det er vigtigt at vi får sluttet godt af i Ryparken. Hellerup er, ligesom vores andre modstandere på det seneste, med i toppen og jeg synes det ville være på plads at vise oprykkerne at man ikke bare lige vader igennem serie 4. Og så kunne det også være passende, at vi lige viser nok styrke til at tage point fra topholdene.

Tue medbringer øl – kun en enkelt kasse – ovenpå statsmandens meget ærlige, men også kontroversielle afstemning sidst. Vi mødes i Ryparken kl. 20.00.

Altid Hajduk!

Coach.

Posted in 12/13 and tagged . Bookmark the permalink. RSS feed for this post. Both comments and trackbacks are currently closed.

Comments are closed.

 • Kommende begivenheder

  Der er ingen kommende begivenheder.

 • Erik Gamdrup Jensen

  Et maleri
 • Dansk Profil Dress

  Logo fra Dansk Profil Dress

  Dansk Profil Dress

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark.