Truppen til i morgen mod Herman.

Så er der atter dømt spændende Friday Night fodbold i Ryparken, når vi i morgen søger revanche mod Herman fra Mosen. De slog os 1-0 i en tæt kamp i efteråret og de har trådt på pointspeederen, ligesom os, her i den vigtige afslutning af sæsonen. Ikke mindst er det værd at notere sig, at de i går vandt 2-1 hjemme over FK6K og jeg lover, at vi står overfor en stor mundfuld i morgen. Det bliver tæt og dramatisk og jeg glæder mig helt vildt. Det er de her kampe vi søger!

Som jeg også gjorde opmærksom på til træning i går, så er det vigtigt, at vi nu holder fast og melder os klar til kamp. Sæsonen har været lang og begynder at sætte pres på truppen, så vi har brug for alle mand her i slutspurten. Foreløbig har jeg udtaget 13 til i morgen.

Arved
Louis
Fox
Jens
Martin
Keevin
Asmus
Tue
Mads
Antoine
Frederik
Lord P.
– og TW.

Truppen er stort set identisk med i lørdags mod Nanoq, men Winding, Mark og Jesper træder ud, mens Mads og Fox træder indenfor – sidste mand findes i morgen. Som altid en slagstærk fodboldtrup og vi har alle muligheder for at fortsætte vores stime på 3 sejre i træk.

Der er mødetid kl. 18.30 i Ryparken, kick off en time senere, og Lord P. bringer alle de våde varer han kan bære ovenpå sin overbevisende MOM performance mod Nanoq. Mere af det i morgen!

Der kan slet ikke herske nogen tvivl om, at vi skal ramme vores top i morgen. Teknisk, mentalt og fysisk skal vi være til stede og også forbedre os fra sidst mod Nanoq. Herman spiller med fysik, hjerte og god organisation og der skal arbejdes som vanvid, hvis vi skal råbe Ryparken op efter de 90 min. Jeg håber så inderligt, at alle jer som ikke kan spille af den ene eller anden årsag dukker op på sidelinjen og støtter op om Hajduk i denne lækkerbisken.

Vi ses i morgen!

Altid Hajduk!!!

Coach.

Posted in næste kamp 14/15. Bookmark the permalink. RSS feed for this post. Leave a trackback.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 • Kommende begivenheder

  Der er ingen kommende begivenheder.

 • Erik Gamdrup Jensen

  Et maleri
 • Dansk Profil Dress

  Logo fra Dansk Profil Dress

  Dansk Profil Dress

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark.