Truppen til i morgen mod Hermann.

Så er der klassiker… Det er nu fjerde sæson, at vi ligger i samme række som Hermann og vi har gennem tiderne kæmpet nogle gevaldige slag. Altid tætte opgør – og altid en irriterende problematisk modstander for Hajduk. Ta´ ikke fejl af deres placering i bunden… De har kun tabt to kampe og spiller altid tætte opgør – og så har de som de eneste ud over os slået Nørrebro FF.

Os selv – vi skal tilbage på sporet, hvis man da kan tale om, at vi er røget af. Men efter en lang sejersstime er det blevet til 1 point i de seneste to kampe, hvor vi har lukket hele 9 kasser ind. Det er mange, alt for mange, og ikke noget vi identificerer os selv med. Ikke desto mindre et faktum og noget vi naturligvis skal gøre bedre i morgen.

Truppen:

Arved
Jannik
Louis
Jørgensen
Kina
Martin
Tue
Grøn
Flo
Kasper
Suave
Lunen
Jesper
– og Vitus.

Posen er rystet og der er mange nye spillere med i forhold til nederlaget mod Uganda. Jørgensen, Martin, Flo, Kasper, Jesper, Lunen og Vitus træder ind i truppen – masser af talent – men også folk som har gået lidt tid uden bold og som skal ind og bevise sig på ny.

Der er mødetid kl. 18.45 på Fortet – og af samme grund er vi selvfølgelig tilbage på kunst. Det er en kæmpe kamp for os! Den kommer til danne grundlaget for den resterende del af sæsonen og vil være med til at fortælle os, hvor vi reelt står styrkemæssigt. Og så er det bare blevet så vigtigt at slå Hermann!

Det er Friday Night Football – så kom ud og stødt Hajduk fra sidelinjen, vi bliver endnu stærkere af opbakning! Kampstart er kl. 19.45.

Leve Hajduk.

Coach.

Posted in Næste kamp. Bookmark the permalink. RSS feed for this post. Leave a trackback.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 • Kommende begivenheder

  Der er ingen kommende begivenheder.

 • Erik Gamdrup Jensen

  Et maleri
 • Dansk Profil Dress

  Logo fra Dansk Profil Dress

  Dansk Profil Dress

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark.