Truppen til i morgen mod Iben.

Så er det atter kamptid for de gode Hajdukkere! Der er gået alt for lang tiden siden sidst, hvor vi måtte se os slået mod Polyt, men jeg håber, at I har ligeså meget lyst til at revanchere Hajduk i morgen. Jeg kan forstå på mine træningsrapporter, at der er blevet trænet to gange siden jeg rejste sydpå og det er jo for lækkert. Desværre er der også en del som ikke har fået bold i benene siden sidste, og det kommer jo til i en vis grad til at påvirke holdudtagelsen – vi har brug for folk som spiller fodbold…

Vi skal op mod et stærkt Iben hold som befinder sig i den lune halvdel ligesom os selv. Vi havde to vanskelige opgør mod dem sidste år, og der er lagt op til endnu et tæt brag i morgen. Vi havde rigtig gode offensive tendenser mod Polyt sidste gang, og det skal vi bringe med over mod Iben. Og så skal vi genfinde nogle af de fundamentale værdier vi viste i starten af sæsonen – vilje, sammenhold, lyst og glæde! Lad os vise Hajduk frem i morgen!!

Truppen:

Ken
Louis
Jørgen
Martin
Keevin
Arved
Tue
Flo
Asmus
Mads
Jannik
Jeppe
– og Morten P.

Som I kan se foreløbig kun 13 mand, men det ligner at vi bliver en fuld trup på 14. Lækkert både at have formanden og Jeppe tilbage i truppen efter en længere pause. Truppen giver masser af spændende muligheder og jeg kan ikke vente med at komme i kamp – vi skal fandme ud og vinde en fodboldkamp igen!!

Mads blev MOM sidst og medbringer øl til efter kampen. Vi mødes på Fortet i Ryparken kl. 18.30. Kampstart er en time senere og kom ud og stødt Hajduk – vi har kun to kampe tilbage af denne efterårs sæson!

Glæder mig til at se jer igen!

Altid Hajduk.

Coach.

Posted in næste kamp 14/15, næste kamp 15/16. Bookmark the permalink. RSS feed for this post. Leave a trackback.

2 Responses to Truppen til i morgen mod Iben.

 1. Keyser says:

  Fremragende trup! Jeg kommer ud og råber! (Jeg skylder vist også øl) 🙂

 2. Jeppe Kind says:

  Husk at tage shorts med til mig lillebror!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 • Kommende begivenheder

  Der er ingen kommende begivenheder.

 • Erik Gamdrup Jensen

  Et maleri
 • Dansk Profil Dress

  Logo fra Dansk Profil Dress

  Dansk Profil Dress

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark.