Truppen til i morgen mod Metropol…

Vi nærmer os slutningen på en lang og begivenhedsrig sæson, og efter afklapsningen mod B 1950 skal vi ud og rette op på tingenes tilstand i morgen. Vi står overfor et Metropol hold som efter et flot efterår stort set ikke er kommet i gang her i foråret. De befinder sig i bunden men jeg er overbevist om, at vi nok skal få vores at se til – ikke mindst fordi vi ikke ligefrem har ramt topformen på det seneste.

Truppen:

Ken
Jannik
Louis
Martin
Jens Tue
Arved
Jørgensen
Tue
Mads
TW
Winding
Antoine
Frederik
– og Rullen.

Det er vel, hvad man kan kalde en offensiv trup, hvor vi har hele 5 angribere med. Vi formåede ikke at scorer mod Metropol i efteråret, men hvis vi nu spiller med 5 angribere kan det jo være det lykkes. Jeg skal i hvert fald ikke udelukke, at vi prøver lidt forskelligt af her i de sidste par kampe, hvor der måske bliver mulighed for nogle til at vise deres værd på lidt andre pladser.

Jens Munk greb i den grad sin chance på backpositionen sidst mod B1950 og spillede bedst af alle. Det var derfor også fortjent han fik MOM og han medbringer naturligvis en kasse til efter kampen. Der er møde kl. 18.30 i Ryparken.

Jeg håber, at I er med på at få sluttet den her fodboldsæson ordentlig af. Jeg synes ikke, at vi kan have et 5-1 nederlag knyttet til os for længe, og vi skylder os selv, hinanden og Hajduk at revanchere vores præstation fra sidst. Vi skal allerede nu begynde at skubbe frem mod en ny og frisk fodboldsæson – den venter allerede lige om hjørnet!

Altid Hajduk!!!
Coach.

Posted in næste kamp 14/15. Bookmark the permalink. RSS feed for this post. Leave a trackback.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 • Kommende begivenheder

  Der er ingen kommende begivenheder.

 • Erik Gamdrup Jensen

  Et maleri
 • Dansk Profil Dress

  Logo fra Dansk Profil Dress

  Dansk Profil Dress

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark.