Truppen til i morgen mod Olympia.

Så har vi omsider truppen på plads til i morgen mod Olympia. Hjemvendte spillere fra udlandet og andre som døjede med småskavanker skulle lige testes og godkendes til kamp. Vi står overfor en særdeles vanskelig opgave når de hvide fra Olympia ÅK tropper op i Ryparken. Det har tit været et hold vi følte vi burde slå, men som alligevel har slået os flere gange end omvendt. De plejer at være hurtige og gode i deres omstillinger, og vi skal være klar fra start, hvis vi skal have vores sejr.

Truppen til i morgen.

Arved
Cap.
Fox
Jannik
Jesper
Tue
Laurits
Suave
Lasse
Rullen
Løppenthin
Asmus                                                                                                                              Antoine
– og mig selv.

Det betyder, at Thomsen sidder over i morgen, og den beslutning er truffet ud fra, at vi gerne vil have ekstra offensive kræfter med. Vi har Løppenthin tilbage fra Rwanda – og han mener at han har diamanter i fødderne, men vi har fået Asmus tilbage fra Nepal – han har efter sigende diamanter i mavesækken! Derudover er Jesper heldigvis blevet sin skade kvit noget hurtigere end først antaget. Og sidst men ikke mindst – Hall of Fame – Cap. træder ind i truppen på bekomstning af Jens. Ligesom tilfældet var med Gattuso mod MY, så har Union Berlin atter engang givet tilladelse til, at vi i Hajduk kan gøre brug af deres spillere.

Vi mødes kl. 18.30 i Ryparken og kampen starter kl. 19.30. Laurits tog titlen som kampens spiller mod TKC, og han medbringer øl til efter kampen. Jeg glæder mig helt vildt til at spille igen! Razz vil indenfor kort tid uploade holdopstillingen i et format jeg endnu ikke har tillært mig, så I på forhånd kender lidt til planerne.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi ses i morgen.

Altid Hajduk!!!

Coach…

Posted in 12/13 and tagged . Bookmark the permalink. RSS feed for this post. Leave a trackback.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 • Kommende begivenheder

  Der er ingen kommende begivenheder.

 • Erik Gamdrup Jensen

  Et maleri
 • Dansk Profil Dress

  Logo fra Dansk Profil Dress

  Dansk Profil Dress

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark.