Truppen til i morgen mod Olympic Amager.

Efter godt 10 dages kampfri venter der os endnu et tricky Friday Night opgør. I efteråret fik vi omsider 3 point mod Olympic Amager med en 2-1 sejr i Kløvermarken, og forhåbentlig kan vi lave en gentagelse af den bedrift når de komme til Fortet. De har individuelle kræfter der kan slå alle, hvilket er godt eksemplificeret ved, at de har slået rækkens nr. 1 og 2 FK6K og SSB. Vi skal kræve meget af os selv og hinanden, være på mærkerne fysisk og psykisk og så skal vi tage endnu en sejr!!!

Trupmæssigt har vi en del ændringer siden sidst. Afbud og uheldige småskader er den korteste forklaring.

Mark
Louis
Jørgensen
Martin
Arved
Keevin
Asmus
Tue
Kasper
TW
Jesper
Thomsen
Antoine
– og Winding

Som altid en stærk og mobil trup med mange muligheder for justeringer. Mest iøjnefaldende er, at Ken er ude af truppen efter han ramte sin tommelfinger i stedet for møtrikken da han arbejde med de flotte sejlskibe i går. Derudover er får Kasper en ny chance for at møde op til kamp, mens Thomsen træder officielt ind i truppen for første gang i år.

Det er endnu en vigtig og stor kamp der venter os! Vi skal finde vores kvaliteter og så bringe det arbejde som særligt kendetegnede os i efteråret, men som vi også har bevidst vi besidder i det nye år. Særligt i 1. halvleg mod Olympiakos manglede vi den forudseenhed og vilje til at tage de meter der giver os forspringet i duellerne, og det blandt mange andre ting bliver afgørende i morgen. Vi skal have omtanke og kvalitet når vi har mulighederne offensivt.

Der er mødetid kl. 18.30 på Fortet. Jørgensen formåede atter engang at spille sig frem til titlen som kampens bedste og medbringer øl. Og så er det jo Friday Night fodbold, så kom bare frem alle jer gemte Hajdukkere. Det er stadig fedt på Fortet!

Jeg glæder mig til at kæmpe med jer igen!

Coach.

Posted in næste kamp 14/15. Bookmark the permalink. RSS feed for this post. Leave a trackback.

One Response to Truppen til i morgen mod Olympic Amager.

 1. Keyser says:

  God kamp drenge!

  Jeg stemmer på Kevin!! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 • Kommende begivenheder

  Der er ingen kommende begivenheder.

 • Erik Gamdrup Jensen

  Et maleri
 • Dansk Profil Dress

  Logo fra Dansk Profil Dress

  Dansk Profil Dress

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark.