Truppen til lørdag mod Volvox.

Så er det atter kamptid – denne gang møder vi Lersødrengene fra Volvox. De har været igennem et frustrerende efterår, men kigger man deres kampe igennem, så er det ofte marginalerne som er gået imod dem. Sidst vi spillede mod dem bankede de os godt og grundigt med 4-0, så vi har revanche til gode lørdag.

Vi kommer selv med en flot 7-1 sejr i baggagen og den performance skal vi selvfølgelig forsøge at følge op på. Indstillingen sidste gang var ganske enkelt verdensklasse, og det er vigtigt i de her opgør at holde fast i den – for vi kender det! Møder vi ikke op mentalt kan alle modstandere i den her række gøre det onde ved os!

Truppen:

Jeppe
Arved
Laurits
Skov
Suave
Asmus
Flo
Grøn
Jesper
Lunen
Vitus
Alexander
– og Nicolai.

Foreløbig kun 13 spillere men jeg er fortrøstningsfuld omkring, at vi nok skal blive 14. Vi har en del udskiftning i de bageste kæder – men ikke desto mindre virkelig stærke folk vi hiver ind!

I skal naturligvis være opmærksomme på, at kampen er flyttet fra Lersøparken til Ryparken. Vi spiller derfor ude – derhjemme. Det betyder naturligvis også, at kampen spilles på kunst frem for græs. Der er mødetid kl. 12.00 og kampstart kl. 13.00. Lunen medbringer lidt frokost øl ovenpå sit hattrick sidste kamp – så kom endelig ud og få gang i lørdagen. Vi har brug for opbakning!

Jeg glæder mig helt vildt til det her opgør! Og jeg forventer at se en flok fodboldliderlige Hajduk kæmper på lørdag… Den her kamp skal arbejdes hjem og vi skal revanchere sidste nederlag til Volvox!!!

Leve Hajduk.

Coach.

Posted in Næste kamp, Uncategorized. Bookmark the permalink. RSS feed for this post. Leave a trackback.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 • Kommende begivenheder

  Der er ingen kommende begivenheder.

 • Erik Gamdrup Jensen

  Et maleri
 • Dansk Profil Dress

  Logo fra Dansk Profil Dress

  Dansk Profil Dress

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark.