Truppen til lørdag mod Nanoq.

Der er igen gået lidt tid siden vi var i aktion. Vi har nu sikret os back to back victory for første gang i sæsonen, og den stime skal vi forsøge at fastholde på lørdag mod Nanoq. Der er mange meninger om de gode grønlændere som har haft en svær sæson, men de formåede atter engang at redde sig endnu en sæson i serie 4, da Olympia har trukket sig fra rækken. Dermed klatrede Nanoq over nedrykningsstregen selvom de kun har fået samlet sig 4 point i løbet af sæsonen.

Mange af jer vil gå med tanker om, at vi blot skal en tur til Valby og samle 3 lette point op – samt få sat lidt mål på kontoen. Jeg må dog endnu engang mane til fornuft og insistere på, at der ikke bliver taget let på opgaven. Vi kan nemt få et vanskeligt match på en svær bane, og Nanoq har vist forbedringer her i foråret, hvor de har samlet alle deres point. Det er på tide, at vi viser at vi kan holde fokus og koncentration gennem en hel kamp – det vil jeg se på lørdag!!!

Truppen:

Mark
Louis
Jannik
Martin
Keevin
Asmus
Tue
Winding
Suave
Jesper
Thomas
Antoine
– og Lord P.

Som I kan se kun 13 foreløbig, men vi skulle gerne få samlet 14 inden lørdag. Som vanligt ser det dejligt ud på navnene, men jeg er også bevidst om, at for mange af jer 13 udtaget har spillet for lidt fodbold på det seneste. Kun 6 af jer i truppen har f.eks. trænet i denne uge, og vi trænger til at holde form, boldfølelse osv. i top nu, hvor vi træder ind i den afgørende afslutning på sæsonen. Værd at bemærke er at Jørgensen er ude af truppen for første gang i sæsonen med dårligt knæ, mens Suave til gengæld er at finde i truppen for første gang.

Der er mødetid kl. 14.00 i Valby, og I skal være opmærksomme på, at det ikke som vanligt er nede ved Frem stadion og tribunen. Det er derimod ved den gamle indgang som ligger ud mod pakringspladsen som er tættere ved indgangen til Valby Hallen. Sidste kamps MOM Kasper er desværre ikke med denne gang, så medbring derfor alle lidt køligt drikkelse til efter kampen.

Det bliver fedt igen at skulle til kamp – jeg glæder mig! Vi har alle muligheder for at sikre os 3 nye point, men tro nu på mig når jeg siger det ikke bliver let! Forbered jer mentalt på en spændende og udfordrende fodboldkamp, og til alle jer som ikke fik trænet i midtugen – ta jer lige en lille løbetur ned til nærmeste fodboldbane og leg med en bold!

Altid SPuL!!!

Coach.

Posted in næste kamp 14/15. Bookmark the permalink. RSS feed for this post. Leave a trackback.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 • Kommende begivenheder

  Der er ingen kommende begivenheder.

 • Erik Gamdrup Jensen

  Et maleri
 • Dansk Profil Dress

  Logo fra Dansk Profil Dress

  Dansk Profil Dress

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark.