Truppen til lørdag mod Olympic Amager.

Første kamp i vores tætte kampprogram i starten af juni går ned på lørdag mod Olympic Amager. Jeg har tilkendegivet min frustration overfor et så dårligt planlagt program til KBU, men der findes ikke stor forståelse. Tilgengæld har det også sin charme – som vi kender det fra juleprgrammet i England, og det skal blive spændende at se, hvordan vi håndterer tre kampe indenfor seks dage – alle mod modstandere som kæmper for oprykning.

Olympic Amager har jeg aldrig før set i aktion. Vi tabte 2-1 i efteråret, hvor jeg som bekendt ikke var hjemm – i en kamp, hvor vi efter sigende ikke fortjente bare et enkelt point. Men sæsonen er lang – længere end man tror – og det synes at kunne ses på Olympics seneste kampe. Ikke siden 30/4 har de smagt sejrenes søde (2-1 over MY) og har i de seneste fire kampe kun hentet 1 point. Det er dermed ved at være sidste udkald, hvis oprykkerne skal bibeholde håbet og back to back promotion, og mon ikke de går all in mod os på lørdag?

Vi har haft to rigtig gode træninger i den her uge. 13 i mandags og 14 i går er bestemt godkendt. Hold fast i det resten af sæsonen. Også trupmæssigt har det igen været en formsag at finde 14 Hajdukkere. Det ser ud som følgende:

Mark
Martin
Knub
Fox
Laurits
Asmus
Jannik
Jesper
Alex
Rullen
Teis
Antoine
– og mig selv.

Flot trup som igen har mange gengangere fra de sidste par opgør. En af dem som er røget ud af truppen er “jeg kan spille alle kampe Jens”, og det var desværre ham som løb med MOM sidste gang. Derfor må I lige selv bringe en pilsner.

Kampen spilles i Kløvermarken og starter kl. 11.15. Vi mødes derfor kl. 10.15.

Jeg glæder mig til kamp! Kom beredte og friske så vi kan få en god omgang bold!

Coach.

Posted in 12/13 and tagged . Bookmark the permalink. RSS feed for this post. Leave a trackback.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 • Kommende begivenheder

  Der er ingen kommende begivenheder.

 • Erik Gamdrup Jensen

  Et maleri
 • Dansk Profil Dress

  Logo fra Dansk Profil Dress

  Dansk Profil Dress

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark.