Truppen til mandag mod AC Sorana.

Vi har weekendfri inden vi mandag dyster mod Sorana, men jeg vælger alligevel allerede nu at udtage truppen. Vi kommer ind til opgøret med 4 sejre på stribe, en sjældenhed og noget nyt vi skal formå at håndtere mentalt.

AC Sorana hed sidste år FCA92 (FC Alkohol 92), men har nu skiftet navn da det gamle simpelthen blev for useriøst. Deres resultater svinger en smule, men ta ikke fejl af deres offensive styrker. De er det andet mest scorede hold i turneringen og kommer med flotte resultater som 2-2 mod NFC samt en 2-1 sejr over Uganda Cranes. Vi skal fortsætte vores stil ellers kommer vi i problemer!!!

Truppen:

Arved
Kina
Martin
Jannik Hofor
Louis
Laurits
Jørgensen
Tue Deep
Flo
Kasper
Grøn
Joaquin
Asmus
– og Lunen.

Kun to ændringer siden sidst. Louis er tilbage efter sit sene afbud mod NFC og så træder Jørgensen ind i truppen på bekostning af Suave. Det er lækkert at kunne holde en så stor stabilitet, og til de af jer som ikke er med – tro mig der kommer kampe! Men det er generelt dejligt med den store konkurrence om pladserne, hvor der særligt på midtbanen er rigtig mange som byder sig til.

Der er mødetid kl. 18.30 på Fortet, hvor vi atter er tilbage på kunst. De af jer som skylder øl medbringer øl. Og til alle jer som ikke skal i aktion af den ene eller anden grund – kom ud og bak jeres holdkammerater op. Vi skal forsætte vores kurs!

God weekend til alle. Vi ses mandag!

Leve Hajduk.

Coach.

Posted in Næste kamp. Bookmark the permalink. RSS feed for this post. Leave a trackback.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 • Kommende begivenheder

  Der er ingen kommende begivenheder.

 • Erik Gamdrup Jensen

  Et maleri
 • Dansk Profil Dress

  Logo fra Dansk Profil Dress

  Dansk Profil Dress

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark.