sTruppen til mandag mod Olympiakos.

Så gælder det atter ligafodbold efter pokalopgøret i midtugen mod Viktoria. En fodboldkamp som på mange måder var opløftende, og jeg føler, at vi går med nyt mod og friske øjne til turneringen.

Det har vi også behov, for der er ingen tvivl om, at vi står overfor en vanskelig opgave når Olympiakos kommer besøg. De er kommet flot fra land i det nye år, og formåede at spille 3-3 mod FK6K sidste gang de var i aktion. Vi spillede en tæt og hård kamp mod dem i Valby i efteråret, hvor Winding nettede kampens eneste mål 20 min. før tid. Vi skal ramme toppen, hvis vi vil tilbage på pointtavlen.

Truppen:

Ken
Jannik
Jørgensen
Fox
Martin
Keevin
Asmus
Grøn
Tue
TW
Jesper
Winding
Løppenthin
– og Lord P.

Vi skifter igen en del ud til trods for min tilfredshed med indsatsen i onsdags. Det skyldes dels afbud, skader og taktiske overvejelser, men det er dejligt at have noget af vælge i mellem. Vores kampprogram begynder heldigvis at være mere humant, og det skulle også gerne betyde, at vi atter kan komme tilbage på træningsbanen. Vi har nemlig flere spillere som trænger til noget træning i benene inden de kommer i kamp.

Der er mødetid kl. 18.30 i Ryparken, og jeg opfordrer alle med Hajdukblod i årerne til at komme ud og bakke op ved kick off kl. 19.30. Vi skal have genstartet 2015 og vi skal ikke mindst finde tilbage til vinderformularen på Fortet. TW medbringer øl ovenpå sin stærke indsats mod Viktoria.

Nyd det resterende af weekend og så mødes vi kampklar på mandag. Lad os kick starte sæsonen og vise os selv, hvad det er vi indeholder!

Altid SPuL.

Coach.

Posted in næste kamp 14/15. Bookmark the permalink. RSS feed for this post. Leave a trackback.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 • Kommende begivenheder

  Der er ingen kommende begivenheder.

 • Erik Gamdrup Jensen

  Et maleri
 • Dansk Profil Dress

  Logo fra Dansk Profil Dress

  Dansk Profil Dress

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark.