Truppen til mandag mod Olympiakos.

Lad mig da starte med kort at berette om træningslejren på Lolland, hvor vi i dag besejrede Døllefjelde-Musse med en flot score på 6-3 – Big Sam stod for et hattrick! Herlig kamp på en våd meget flot fodboldbane som vækker minder fra dengang man indtog fodboldbanerne i provinsen.

Vi forbliver i kanten af provinsen når vi på mandag drager til Valby for at dyste mod de gode grækere. De er kommet skidt fra start, men kampbilledet i deres kampe afspejler ikke helt resultaterne. De har været med i flere kampe og har offensivt nogle stærke spillere – og så slog de os 3-0 i foråret! Revanche!!!

Truppen:

Arved
Martin
Fox
Keevin
Louis
Florang
Flo
Asmus
Justus
Jesper
Jeppe
Joakim
Vitus
– og Lunen.

Fire ændringer i truppen – Laurits, Grøn, Tue og Alex ryger ud og ind træder Martin, Flo, Justus og Jeppe. Stærke folk går ud og stærke folk kommer ind… Det er lækkert!

Der er mødetid kl. 19.00 i Valby ved omklædningsrummende under Tribunen på Valby Stadion. Vi skal spille på kunst. Vitus medbringer så mange øl han mener er ansvarligt, han skylder en del efter sin strålende performance sidste gang.

Ta´ ikke fejl venner! Det bliver endnu en hektisk kamp og vi skal være til stede som på det seneste, hvis vi vil have 3 point med hjem fra Valby. Og det er helt bestemt målet!!!

Jeg glæder mig til kamp!

Leve Hajduk…

Coach.

Posted in Næste kamp. Bookmark the permalink. RSS feed for this post. Leave a trackback.

One Response to Truppen til mandag mod Olympiakos.

 1. Kevin says:

  Er det Jeppe Kind??

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 • Kommende begivenheder

  Der er ingen kommende begivenheder.

 • Erik Gamdrup Jensen

  Et maleri
 • Dansk Profil Dress

  Logo fra Dansk Profil Dress

  Dansk Profil Dress

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark.