Truppen til mandag mod Polyt.

Sidste kamp i sæsonen. Hvis vi vinder med over 10 mål har vi stadig chancen for at rykke op – meeen det skal vi nok ikke tænke så meget over:-) Vi skal ud og følge op på vores dejlige kamp mod Metropol og så ellers trække os sejrsrigt ud af sæsonen. Vi skal op mod evigt vanskelige Polyt som nu er blevet presset i nedrykningsstriden af Metropol, som overraskende slog SSB i går. De kommer derfor med alt, hvad de har og vi kan forvente os en tæt kamp på græsset i Kløvermarken.

Truppen:

Arved
Louis
Jannik
Martin
Keevin
Jens Tue
Tue
Mads
Winding
Antoine
TW
Rullen
– og Frederik.

Få ændringer i truppen og foreløbig kun 13, sidste mand udtages i morgen. Jørgensens knæ trænger til sommerferie og Ken har tralvt, hvilket betyder Arved vogter målet. Keevin træder igen inde i truppen efter et par kampes fravær.

Det var ikke overraskende TW der to MOM sidste gang og han medbringer øl. Der er mødetid kl. 18.00 og kampstart kl. 19.00 i Kløvermarken – og vi spille på græs. Og lad os så få afsluttet den her flotte Hajduk sæson. Det har været en lang vandring med op og nedturer, men jeg takker alle jer gode mennesker for indsatsen og håber på, at I er klar til endnu en omgang i næste!

Altid Hajduk!!!

Coach.

Posted in næste kamp 14/15, Uncategorized. Bookmark the permalink. RSS feed for this post. Leave a trackback.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 • Kommende begivenheder

  Der er ingen kommende begivenheder.

 • Erik Gamdrup Jensen

  Et maleri
 • Dansk Profil Dress

  Logo fra Dansk Profil Dress

  Dansk Profil Dress

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark.