Truppen til onsdag…

Så skydes sæsonen sørme i gang. Vi har som sædvanlig ikke haft den længste opstart ovenpå den gode sommer, og vi kan nok alle mærke at der lige kommer til at gå noget tid før vi rammer vores højeste niveau. Vi skal derfor være gode til at bruge hovedet her i begyndelsen, værne om hinanden og kæmpe røven ud af bukserne indtil vi finder topformen og det polerede fodbold. Til gengæld ser jeg heldigvis stor fodboldlyst og godt humør i truppen og jeg glæder mig virkelig meget til at komme i gang…

Vi skal op mod ukendte FK6K som er oprykkere fra serie 5. Det eneste jeg egentlig har på dem er en ikke særlig stor samarbejdsvilje i forbindelse med flytning af kampen. Derudover så vi sidste år, hvordan både Randoms og Sjoller viste, hvor stærk serie 5 egentlig er, og det bliver uden tvivl noget af en mundfuld onsdag aften på Fortet.

Truppen:

Mark
Arved
Jannik
Keevin
Louis
Fox
Jørgensen
Mads
Tue
Asmus
Jesper
Morten
Akse
– og Rullen.

Stærkt ser det ud, men vi må også sande, at flere i truppen til onsdag desværre kun har en enkelt træning, plus lidt sommerbold i benene, så der skal virkelig ligges en mandefight for dagen, hvis vi skal få en god sæsonstart. Særligt overraskende er det at se Aske tilbage i trøjen, men en stærk træning i sidste uge baner vejen for comeback. Derudover har vi nogle stykker som er valgt fra, men de vil alle træde ind i truppen til kampen fredag.

Der er mødetid kl. 18.30 i Ryparken. Teis blev kampens spiller tilbage i forårets sidste kamp, og vi mangler derfor en ølbringer. Vigtigt er det derfor, at alle mand lige sørger for at få medbragt et par kølige flasker.

Jeg er glad og tilfreds med at alle har fået noget bold i fødderne inden onsdag. Vi går en lang og spændende sæson i møde, og vi skal i år forsøge at holde fast gennem hele sæsonen.

Jeg glæder mig vildt meget til at kæmpe med jer igen!

Altid Hajduk!!!

Coach.

Posted in næste kamp 14/15. Bookmark the permalink. RSS feed for this post. Leave a trackback.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 • Kommende begivenheder

  Der er ingen kommende begivenheder.

 • Erik Gamdrup Jensen

  Et maleri
 • Dansk Profil Dress

  Logo fra Dansk Profil Dress

  Dansk Profil Dress

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark.