Truppen til pokalbraget i morgen.

Så er tiden kommet til det store pokaleventyr. Vi kan i morgen byde Bk. Viktoria velkommen, en stor historisk Østerbro klub med over 100 år og en pokalfinale i baggagen, så der er ingen tvivl om, at det er en stor kamp for vores egen klub – Hajduk SPuL… Det er de her kampe der sætter Hajduk på landkortet, det som spreder rygtet om Hajdukkernes rov mod de store, de kampe der skrives ind i historiebøgerne. Vi elsker pokaler, vi elsker pokalen og vi elsker at være med i næste lodtrækning!

Ovenpå vores barske afslutning på sidste uges turneringsfodbold er der en del ændringer til truppen i morgen. Det skyldes ikke afstraffelse, men mest af alt afbud og skader, men ikke desto mindre passer det mig rigtig godt med noget nyt blod. Mange har meldt sig klar til kampen på mandag mod Olympiakos, og at vi kan få så mange nye kræfter i spil for første gang i sæsonen giver os noget mere bredde fremover i turneringen. Truppen ser ud som følgende:

Ken
Louis
Jørgensen
Arved
Martin
Keevin
Asmus
Jens Veggerby
Kasper Økse
Jesper
TW
Løppenthin
Rullen
– og Lord P.

Hele 6 nye ansigter i truppen, og det er sæsondebut for både Rullen, Løppenthin, Kasper og Martin – herligt at få jer i gang! Ud af truppen af gledet Fox, Mads, Tue, Winding, Antoine og Keyser – og meldingerne på Keyser er desværre triste. Han misser med stor sandsynlighed resten af sæsonen med et forstrukket ledbånd i knæet. De resterende 5 er alle i spil til mandag!

Men for helvede, hvor bliver det dog godt det her! Vi står overfor en kæmpe mulighed for at skabe en flot pokaloverraskelse, og jeg glæder mig virkelig meget til at se, hvad vi kan udrette med det her ”nye” hold. Der er stort potentiale og jeg tror meget på triumf i morgen!

Der er mødetid kl. 18.30 i Ryparken og både Asmus og Louis medbringer pilsner. Jeg ser enormt frem til at møde en flok fodboldlystne Hajdukkere som er parat til at vise vores klub frem på den store scene! Vi kan gøre det i morgen, hvis vi er klar, fokuseret og modige… Jeg vil videre i pokalen!!!

Altid Hajduk.

Coach.

Posted in næste kamp 14/15. Bookmark the permalink. RSS feed for this post. Leave a trackback.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 • Kommende begivenheder

  Der er ingen kommende begivenheder.

 • Erik Gamdrup Jensen

  Et maleri
 • Dansk Profil Dress

  Logo fra Dansk Profil Dress

  Dansk Profil Dress

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark.