Truppen til søndag mod NFC.

Så er der skuda dømt ægte topkamp i Hajduk – nr. 1 mod nr. 2. Det er efterhånden et stykke tid siden, at vi har fået lov til at spille disse kampe, men vi fortjener det og vi trænger til det!

Modstanderen er ikke overraskende en oprykker – NFC. De tog sig kærligt af os i pokalen forrige sæson, hvor vi blev sendt hjem fra Valby med en klar smækker på 4-2. Det er lang tid siden nu, vi er bedre og det er de også. Begge kommer med vi tre sejre i stribe, senest hammerede NFC Nørrebro BK med 5-1, og der er ingen tvivl om, at det bliver vores største test hidtil dette efterår. Dels selvfølgelig pga. NCF, men også pga. tidspunktet, dagen og betydningen. Det bliver så fedt!

Truppen:

Arved
Louis
Jannik
Martin
Keevin
Laurits
Tue Deep
Kasper
Flo
Grøn
Asmus
Joakim
– og Lunen.

Foreløbig kun 13 mand, men det skyldes ikke at vi står og mangler den sidste. Jeg skal blot lige have helt styr på deres status og hvad der vil give mest mening. Af nye med siden sidst er ikke mindst vores anfører Tue, goalgetterne Lunen og Joaquin samt trabajadoren Laurits.

Det er sæsonens hidtil tidligste mødetidspunkt – 10.45 sharp i Valby ved tribunerne under Frem Stadion. Husk at vi skal spille på græs. Lunen og Flo skylder vist lidt pilsner, så der burde være til en søndagspils efterfølgende.

Hajduk – det er det her vi brænder for! De store opgør… Vi har hungret efter dem og nu endelig er det blevet vores tur igen. Jeg forventer at se 14 friske og velforberedte kæmpere som er klar til at ofre, hvad de er i besiddelse af! Få inviteret de nærmeste og lad os få noget støtte med på lægterne…

Vi ses! Leve Hajduk.

Coach

Posted in Næste kamp. Bookmark the permalink. RSS feed for this post. Leave a trackback.

One Response to Truppen til søndag mod NFC.

 1. Rullen says:

  God kamp folkens! Hepper på Hajduk fra Solkysten! Liveupdate ønskes!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 • Kommende begivenheder

  Der er ingen kommende begivenheder.

 • Erik Gamdrup Jensen

  Et maleri
 • Dansk Profil Dress

  Logo fra Dansk Profil Dress

  Dansk Profil Dress

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark.