Truppen til til i morgen mod Wadani.

Efter i onsdags at have spillet en af de flotteste pokalkampe i klubbens historie, er det nu tid til at rette alt fokus tilbage i turneringen. Kampen i morgen mod Wadani har stor betydning, og ikke mindst fordi det skal blive spændende at se, om vi kan spille med samme koncentration mod Wadani. Asmus har berørt det i klummen mod Jægersborg – så lad os føre det ud i virkeligheden.

Vi er for tiden ramt hårdt af skader i Hajduktruppen. For at det ikke skal være løgn har vi i øjeblikket f.eks. tre spillere ude med dårlige ribben. Tue, Suave og Löp er ofrene – og dermed tæller det ikke Neumann som ellers ofte har problemer i den afdeling. Jeg har på det sidste læst en del om dansk svineavl, hvor man op gennem 1900-tallet krydsede forskellige racer for at få det bedste bacon. Det udløste med tiden at det nuværende danske slagtersvin fik sig et ekstra ribben – måske vi skal nærlæse disse avlsstudier!

Nå – men til det vi har. Den endelig trup til i morgen:

Arved
Jannik
Laurits
Jens
Rullen
Martin
Theis
Asmus
Alexander
Antoine
Mikkel Tue
Lasse
– og mig selv.

Igen altså kun 13 spillere klar til Hajduktruppen. Dels som sagt pga. skader, og også fordi der er nogle som ikke får kigget ordentlig på kampprogrammet. Kom lige ind i kampen folkens!

Jannik husker øl og vi mødes kl. 12.00 i Valby. Vi ved aldrig helt om det er ved indgangen tæt på stadionen eller den nede bagved, men det finder vi ud af.

Jeg glæder mig vanvittigt meget til at trække i trøjen på ny. Sidst var en fornøjelse – lad os give hinanden en ny fornøjelse.

Altid Hajduk.

Coach.

Posted in 12/13 and tagged . Bookmark the permalink. RSS feed for this post. Leave a trackback.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 • Kommende begivenheder

  Der er ingen kommende begivenheder.

 • Erik Gamdrup Jensen

  Et maleri
 • Dansk Profil Dress

  Logo fra Dansk Profil Dress

  Dansk Profil Dress

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark.