Truppen til tirsdag mod B1950.

Efter at have misset vores store chance for at bringe oprykningen over på egne hænder mod Herman, så er vi atter i en position, hvor vi skal jagte og tro på hjælp fra andre. Med tre kampe tilbage sæsonen kan vi lige så godt se realiteterne i øjnene – de SKAL alle vindes, hvis vi skal gøre os forhåbning om oprykningen. Gør vi det, er det min overbevisning, at vores muligheder stadig er gode for at presse SSB på 2. pladsen, og ikke mindst sikre os den vigtige 3. plads.

Vi har på det seneste ikke snakket så meget om tabel og oprykningen, men når jeg nu bringer det på banen igen, så er det fordi vi med 3 kampe tilbage trods alt er nået et godt stykke af den vej vi ønskede. Vi har alt og spille for resten af sæsonen, og jeg vil se jer realisere det denne gang! Vi skal være i stand til at vinde de kampe vi absolut skal vinde, og derfor vælger jeg nu at presse jer lidt i den retning. Jeg vil se gnister – jeg vil se, at I vil det her!!! Akkurat som mod Herman, men med den afgørende kvalitet og kynisme…

Jeg har foreløbig kun udtaget 13 spillere. Det skyldes ikke mangel på spillere, men at jeg lige sover på, hvem der skal være sidste mand i truppen. Truppen ser ud som følgende.

Ken
Arved
Jannik
Keevin
Louis
Jørgensen
Asmus
Tue
Mads
Jesper
TW
Winding
– og Lord P.

Lækkert er det ikke mindst at have Ken og Jørgensen tilbage fra skader. Særligt Ken har været et race mod tiden, men han har meldt sig klar til trods for uheldet med lilletåen. For Jørgensens vedkommende burde knæet nu være udhvilet. Derudover er Jesper tilbage i truppen.

B1950 har sæsonen igennem vist sig at være en benhård modstander, og de var da også i total kontrol da de i tirsdags slog Sydsiden 2-0. Vi slog dem 1-0 i en tæt kamp i foråret, men vi har en gameplan klar og tror på endnu en triumf mod de unge rivaler fra Ryparken. De skal aldrig vide, hvad det var der mødte dem!!!

Jeg husker det som om, at Mads og Frederik delte MOM sidst mod Herman, og Mads medbringer i hvert fald sin andel af øllene. Der er mødetid kl. 18.30 og en time senere er der kick off til de forhåbentlig mange fremmødte Hajdukkere. Det er den vildeste sæson den her – alt ændrer sig hele tiden, og vi SKAL følge alle de muligheder der byder sig. Kom ud og stødt jeres hold!

Altid Hajduk…

Coach.

Posted in næste kamp 14/15. Bookmark the permalink. RSS feed for this post. Leave a trackback.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 • Kommende begivenheder

  Der er ingen kommende begivenheder.

 • Erik Gamdrup Jensen

  Et maleri
 • Dansk Profil Dress

  Logo fra Dansk Profil Dress

  Dansk Profil Dress

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark.