Truppen til torsdag mod B 1950.

Lokalbraget… Kampen om Ryparken mod vores evige rivaler fra B 1950. Efter i længere tid at have haft teten mod dem fik de i sidste sæson skovlen under os. Den plet skulle vi gerne fjerne torsdag og i samme moment kan vi så få slettet Volvox kampen fra nethinden og komme videre derfra.

Vi har nu blot to kampe tilbage og efter en flot første halvdel af efteråret må man sige, at vi har skuret lidt ned for tempoet i Hajduk. Blot 4 point i de seneste 4 kampe taler sit tydelige sprog, og skal vi kunne gå på vinterferie med armene hevet over hovedet skal vi lige stramme Hajduk kræfterne i de sidste to. Startende torsdag mod B 1950!!!

Truppen:

Arved
Louis
Jørgensen
Jannik
Laurits
Skov
Tue
Flo
Kasper
Asmus
Grøn
Justus
– og Vitus.

Foreløbig kun 13 mand men det er nu ikke så meget det jeg hæfter mig ved. Det er derimod det faktum, at vi igen har nogle forsvarsspillere til rådighed, efter at stort set alle valgte at fratræde fra tjeneste mod Volvox. Det er glædeligt!!!

Der er mødetid kl. 18.30 i Ryparken, hvor vi atter engang er udehold i egen hule. Efter et historisk svigt mod Volvox, hvor der måske for første gang i historien blev glemt at stemme om kampens spiller, er der ikke rigtig nogen som har ansvaret for pilsnerne. Nogle skylder sikkert lidt – ellers medbring selv.

Men drenge! Jeg håber fandme, at I vil være med til at bringe det her efterår ordentligt i hus. Vi må erkende, at det ikke har været godt nok siden vi tog fat på oktober og det kulminerede med nederlaget til Volvox. Her skete netop det, som vi hele sæsonen har snakket om, været bevidste om – og på forenemmeste vis har undgået – nemlig manglende tilstedeværelse. Jovist, vi var hårdt ramt af afbud mod Volvox, men det alene kan vi ikke give skylden. Lad os hanke op, kigge hinanden i øjnene og få afsluttet det her stærke efterår med maner!

Jeg glæder mig til at kæmpe med jer!

Altid Hajduk…

Coach.

Posted in Uncategorized. Bookmark the permalink. RSS feed for this post. Leave a trackback.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 • Kommende begivenheder

  Der er ingen kommende begivenheder.

 • Erik Gamdrup Jensen

  Et maleri
 • Dansk Profil Dress

  Logo fra Dansk Profil Dress

  Dansk Profil Dress

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark.