Vi kunne godt have brugt en bredere bænk i lørdags!

Nanoq-Hajduk SPuL, 6-4
Startopstilling: Mark, Louis, Prip, Klose, Jannik, Henrik, Asmus, Winding, Antoine, Anders og Lasse.
Bænk: Laurits og Rullen.1-0,   2  min.  Nanoq.
2-0,  14 min.  Nanoq.
2-1,  21 min.  Antoine.
3-1,  27 min.  Christian Prip (selvmål)
3-2,  33 min.  Anders Madsen.
4-2,  41 min.  Nanoq.
5-2,  54 min.  Nanoq.
5-3,  64 min.  Anders Madsen.
5-4,  73 min.  Antoine.
6-4,  85 min.  Nanoq.

10 mål i en fodboldkamp – det er anden gang i dette forår at det sker. Jo, Hajduk er så sandelig blevet et hold med fuld underholdningsværdi, men jeg havde nu ønsket mig som træner, at det med 4 kasser i den rigtige ende også kunne give en sejr. Det var ikke tilfældet lørdag eftermiddag, hvor forsvaret i store dele af kampen lignede grindehvaler der blev jagtet af glupske grøndlændere, mens bænken mest mindede om et plejehjem. Hverken Laurits eller Rullen kunne varme Mark op inden kampen – det gav simpelthen for store smerter.Kampens start illustrede ganske godt, hvad forsvaret var oppe imod. Louis blev efter blot to min. hentet, skubbet til side, fik sat første spyd i spækket, og Nanoqs kæmpe store angriber kunne fra baglinjen let spille skråt tilbage til en fremstormende jæger der gav dødstødet. Heldigivs har man flere liv i fodbold, men det var desværre blot startskuddet til en svær dag i det bageste.

Vi har gennem sæsonen formået at spille virkelig godt i det bageste, f.eks. mod Dynamo, men vi har virkelig også spillet rigtig dårligt – flere gange end i efteråret, og det må vi forbedre. Det er såmænd ikke en personlig kritik af Louis, Prip, Klose og Jannik som var vores bageste, men det er mere en konstatering af, at vi for lidt har kunnet spille med en fast og mere sammenspillet konstellation. Jeg vil gerne rose Prip for et enormt arbejde, og det store ansvar han har taget ved at spille midterforsvar i dette forår. Du har gang på gang taget opgaven på dig, også ovenpå kampe, hvor oplevelsen måske ikke har været den bedste, og det sætter jeg stor pris på. Samtidig må jeg være ærlig at sige, at havde vi haft andre muligheder, så var jeg vendt tilbage til det gamle makkerpar Laurits, Louis eller Fox, Louis, men det har bare for sjældent været tilgængeligt. Når så vores stærke styrmand Louis heller ikke har sin bedste dag, så bliver det svært i forsvaret.

Vender vi blikket tilbage på Nanoq kampen, så gav sløv opdækning eller personlige fejl vel fire af deres mål, og det må siges at være en åben invitation. Alligevel var det i lørdags som om, at vi hele tiden kunne komme tilbage. Selv med 5 min. igen, bagud med to, så løb jeg humpende rundt i midten og troede på der kunne ske noget igen. Det skyldtes bl.a. at vi havde god energi oppe på toppen. Jeg må rose Anders for en af sine bedste kampe, hvor spillelysten var stor og hvor der blev sat to herlige mål i kassen. Det var opløftende, og fortjent at han bringer to kasser til Kløvermarken på lørdag. Makkeren Antoine udmærkede sig også, først ved at udvise absolut ingen placeringmæssig forståelse på kanten – så meget at han fik rykket sig selv op i angrebet – og derefter ved at scorer to fremragende kasser og kæmpe som en hest i sin flotte debut. Det er lang tid siden, at vores to strikere har scoret 2 kasser hver i samme kamp, og så kan vi kun undre os over, hvor sejren blev af.

En anden mand jeg gerne lige vil give et klap på skulderen er vores vice, vice anføre Asmus. Han nåede at spille alle positioner på midtbanen, lavede et særdeles fremragende oplæg til Madsens andet mål, og var synlig som anføre før og under kampen. Godt at vide, at vi har de rigtige i kulissen når både anføre Uglhorst og Tue er væk med skader.

Det er aldrig rart at tabe – og slet ikke 6-4 til Nanoq i Valby. Alligevel synes jeg igen, at vi kan rejse derfra med hovedet hævet, fordi vi bibeholdte et humør og en tro på tingene hele vejen. Det kan jeg så godt lide!!! Og så havde vi altså heller ikke fundamentet i orden. Jeg får problemer med achillescenen efter godt 15 min., og ender alligevel med at spille omkring 85 min, selvom jeg ikke kan løbe ordentlig. Hvad jeg kan tælle mig til, så har vi i løbet af kampen syv konstellationer på den central midtbane, og i langt største delen af kampen er jeg den ene der humper rundt. Ikke optimalt! Rullen klarede 5 min. på banen og Laurits 2, og så slider de andre kæmpende Hajdukere sig ellers op. Jeg synes, at det er ærgerligt med en trup på 26 plus det løse, men også symptomatisk i et forår, hvor for få har prioriteret Hajduk, og skaderne er kommet i en lin strøm. Der skal mere til, hvis vi har ønsker om mere!

Nu håber jeg, at I vil være med til at fuldføre en sæson, som for det første ikke er slut, men som også har været en af de virkelig spændende og begivenhedsrige. Træningen blev aflyst her til aften, fordi vi var for få, men tæller jeg de skadet fra så burde 14-16 mand være klar. Kom glad ud af hulen – alt bliver bedre med fodbold i benene – opgaver, sex, mad, øl og røg. Alt det gode bliver bare endnu mere godt!

Vi ses til træning onsdag.

Coach.

Posted in kampreferat 11/12. Bookmark the permalink. RSS feed for this post. Leave a trackback.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 • Kommende begivenheder

  Der er ingen kommende begivenheder.

 • Erik Gamdrup Jensen

  Et maleri
 • Dansk Profil Dress

  Logo fra Dansk Profil Dress

  Dansk Profil Dress

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark.